[#Mon#Monitor]螢幕集中討論#117 HDR mon 最好OLED,Mini LED狗也不屌

962 回覆
1 Like 6 Dislike
有,之前LG 27gp950-b 就係Amazon US買,可能QC問題,兩年出死線

京東價好吸引。phillip 用glossy驚做野辛苦,但LG matte就貴3k。好難揀
oled 配 matte 根本發揮唔到
如果驚做嘢辛苦揀返 ips 啦
係吸引,但好似唔送港澳
27吋係極限張枱冇位
係未一減價就無免運
pdd送
m9ii香港有啦
除非你潔癖,否則就京東

乜野退貨投訴都易跟進。

3K左右,
LG新款27吋4K nano Ips or 飛利浦 27吋 mini led
依家有免運了,之前買都係特價第二日先有免運
phillip隻moon好似係用pwm,會閃
係,所以我應該最後選mini-led. 電視先用oled睇戲同劇
Pdd 真係未用過,售後服務如何?
當冇
咪玩啦,收購還收購,啲產品完全兩回事
咁真係要諗清楚
琴晚唔記得左
岩岩幫你試左
我用window開 / 用個mon app開都順無你講既問題 (我只飛去個片尾曲聽)

我買$9584

屌,宜家好平
$8386

你要login先睇到的
2k oled 曲面 有冇邊款抵買?
請教27吋的話 以下邊隻比較推介
-LG UltraGear™ 27GS95QE-B 26.5"
-ROG Strix OLED XG27AQDMG 27" <-電器幫要等好耐 仲有冇店鋪推介
-ROG Swift OLED PG27AQDM 26.5" <-貴成2千蚊

如果上32吋就 就好似有D食位

想要曲面oled,呢隻買得過?
三星狗也不屌
[心得] 反推 三星曲面螢幕&維修流程
https://www.ptt.cc/bbs/PC_Shopping/M.1666237238.A.245.html
見到 thanks
入左手 真心幾抵玩
衣家仲轉到保?
啱啱日馬入左外星日32 抵玩
如果淨係攞嚟玩fps game (apex, deadlock)有冇咩推介
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞