[#Mon#Monitor]螢幕集中討論#117 HDR mon 最好OLED,Mini LED狗也不屌

963 回覆
1 Like 6 Dislike
有冇人等緊lg 45 inch 21:9 4ķ oled panel
睇番spec Dell AW3225QF冇 3.5mm jack
用PS5 點樣俾番speaker?
PC,PS5共用同一speaker
Dell新嗰隻27吋IPS dual mode咁撚貴屌你老母
買左32 g8 oled, 幾正,都係貴少少 9500
邊度買?
samsung edu
Phillip oled 32 無free/g-sync
samsung無3.5mm jack

點都係差少少野
想問free/gsync有咩用? 係咪睇得出既分別?
諗諗下都係買MSI MPG 321URX
有free sync , 3.5mm , type c 90W
仲有埋KVM
價錢都平
我都用緊呢隻 冇投訴
想問下咁多位巴打有冇HDMI2.1 線推介??
原裝果條唔夠長所以轉換2.5-3M
用緊C2 48 同 LG 27GP95R-B
唔該哂
但我覺得佢個喇叭幾好
淘寶2.1個d咪得?有分別咩?
我買開個牌子叫帝特
sorry巴打 因為人係外國買淘寶寄過嚟好貴 所以想睇下有冇咩牌子可以介紹吓
btw 多謝哂你先
本身有2.1喇叭想用番 唔用mon既喇叭
無3.5mm要另外買hdmi 聲音分離器
要PS5/switch共用 少個3.5mm好麻煩
隻aw3225qf 越用越多氣泡
有無得俾錢搵dell 換?
師兄,你呢隻日馬買架?咁本身你收到果陣有無氣泡架?

我聽 d 師兄講係影相比 dell 可以換到,但就會換返翻新機比你咁…
請問hdmi 線10米會唔會好大delay?
想主機係房 有時駁落廳個電視做mon
thanks
用咗兩個月無乜嘢
你隻芒啲氣泡係點樣?
用佢塊布用力少少抹就得,睇片話係啲野彈落個mon度,唔知堅唔堅
我唔覺有
Philips 冇 Free/G sync, 但個個都要黎打機. 點賣?
同埋Free sync/G sync compatible 只係software 都唔加?
見佢有Adaptive sync, 想問同唔同Free/G sync?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞