異形:羅穆盧斯 Alien: Romulus 劇透討論區 (3)

1001 回覆
14 Like 4 Dislike
識射3分先講
你講既野普通異形都做過
證明異形本身已經高智慧
其實個實驗好成功,最後都成功喺hugger抽到化合物提鍊黑水
同埋,可能每隻hugger抽到有用嘅化合物可能好少,要勁多先提鍊到黑水
有冇睇過啲相係實驗室抽馬蹄蟹啲藍色血,每隻都係慢慢抽,唔係會抽死隻嘢

個Offspring演員好似真係籃球員,三分當飲奶
我知
有睇介紹
佢本人個樣唔使點化妝
馬蹄蟹形態都好似佢
Romulus 同 Remus就係兄弟相殘,連登仔有晒呢種狼性
但eq唔掂
繼承左人類個種傲慢
覺得自己得米就企係到串串貢咁笑 放晒水咁
如果係無感情嘅異形就一早finish the task
唔會比感性影響到先係重點
隻生化人講明人類最大弱點就係有感情 所以唔完美
可能劇組做資料搜集,都有睇過馬蹄蟹研究
佢抽Hugger個水缸勁似酒樓啲魚缸養緊龍蝦
應該有參考
無可能似成咁
連登仔係入面生存機會有幾高
屌你老味如果有下集肯定講架船又留左隻抱面蟲係到
結果"野"到成個星球
不過隻異形baby生得咁能快會唔會屈左D
唔記得好似女主定邊個望住big chap條屍時咪感嘆過
所謂既完美生命體都唔係完美
佢哋講到個見到太陽既星球咁好
通常都會冚球剷
尾段隻野真係嚇一嚇,心都寒一寒個種
比人寄生左第一時間係上嚟開post 問點拆
在線等

迪士尼最初ban左後代
連登仔諗到唔諗就打黑水,諗住可以變美國巨腸
之後一拎到有槍就勁勇武衝過去殺異形
有巴打中咗抱面蟲就馬上開槍射到佢變肉醬

I can't lie to you about your chances, but you have my sympathies
參考唐人街酒樓個魚缸
食埋個龍蝦伊麵先走
其實都合理
始終對方係佢個妹係到同佢求救
Romulus 同 Remus就係兄弟相殘,連登仔有晒呢種狼性
連登仔係入面生存機會有幾高
連登仔諗到唔諗就打黑水,諗住可以變美國巨腸
之後一拎到有槍就勁勇武衝過去殺異形
有巴打中咗抱面蟲就馬上開槍射到佢變肉醬

I can't lie to you about your chances, but you have my sympathies

I can't lie to you about your chances, but you have my bullet
呢隻野一定要加, 唔加呢隻野同之前普通異形系列無咩分別....呢隻野可以連去prometheus 黑水, 發揮多d
直頭加哂分
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞