異形:羅穆盧斯 Alien: Romulus 劇透討論區 (3)

1001 回覆
14 Like 4 Dislike
Rain姐 苗撚準備個陣,啲異形真係停咗唔前進
因為之前保安部隊有正面同異形開火交戰

A2都係,被自動化機槍掃過之後,啲異形就後退,改由爬天花過
不過呢幕係電視版先有,D+版係cut咗
第11分鐘開始睇
https://youtu.be/epTetyfu1Gs?si=Mt6-gZFU8fiOJ_3z
呢個版本我有睇,其實全部片段我都覺得唔應該cut
I, Robot
下年有異形劇集?
Alien earth
呢個勁想睇
老實, 劇我真係唔期待好大機會伏
A4個時都好似有ff過異形落到地球
如果係都幾癲
尤其韋蘭德公司呢段時間到底係做點樣既研究,真係好大寫作空間
現場爆胸,好撚過癮
落到地球好易寫死好似AVP2 咁係好難收尾

aliens有host 可以生得好快唔好寫到biohazard raccoon city 咁最後要放核彈
今年sdcc 真係好正, alien 就咁玩, marvel 就請返robert downey jr 做dr. doom
weyland d生化人好似買人地公司既產品
A1 個Ash正接拎雜誌捲起,再塞落Ridley 個口
我唔可以謀殺你,不過冇話唔可以令你收聲,你自己窒息唔關我樹
我射異形啫,啲酸血噴到你,或者我唔記開自動描準掃埋你,真係唔好意思囉
條屍仲喺船
可能公司執屍
再clone佢或者做實驗復活

呢隻衰手都出遙控玩具
唔知會唔會出facehugger遙控玩具
呢啲deleted scenes成日都仲精彩過套戲
kay同rain輪流上我
自動狙擊槍果幕其實幾正,明明開頭都有講炒左架機有淨番幾套自動狙擊槍,又講佢地set機但就唔將打果幕放落正片到
重睇一次 普羅米修斯, enginner 既size 同 A1 係唔係唔同種, size 差咁多?就算普羅米修斯, enginner 既size 唔知係唔係要就返拍片, 有時大細都好似唔一樣
我嘅睇法係,Pm片頭啲古代工程撚係細隻啲,現代個啲工程撚係大隻啲,因為用黑水幫自己進化,身高同皮膚都唔同咗
AC個啲唔係工程撚
A1就唔知,年代久遠,可能就返拍片
講起A1, 有人講A1 原本唔係咁大, 做咗出黎大導先想再大啲, 搵啲細路著啲太空衣拍嗰場, 令到個比例再大啲
呢啲就係人類情感
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞