異形:羅穆盧斯 Alien: Romulus 劇透討論區 (3)

1001 回覆
14 Like 4 Dislike
Andy都生到異形?
定Andy 帶左黑水
所以係工程師眼中人類係失敗實驗品要派普羅部飛碟黎ko人類

聖約星人就係好實驗品,從有飛船port 同佢地咁歡迎工程師黎睇,工程師有定期去睇下佢地
佢地帶左黑水
立flat偏離航道
班工程師諗野好亂
崇拜異形,但異形充滿攻擊性喎

完美生物就係要充滿攻擊性,人類不知幾成功
工程撚間中要去揼骨按摩叫雞
再唔係叫班聖約星人搞個祼體奧運會俾佢哋欣賞下
你啱
其實都好明顯五程師係想整到似佢地自己種族咁
但人類真係唔似
佢連個太空站入便d畫都講埋cls
佢哋崇拜嘅古老異形應該係高智慧生物
不過工程師想用黑水copy 返佢出嚟 結果fail
所以而家嘅異形係不受控同兇殘
唔知有冇記錯
俾nba襲擊時andy應該換左原本個張晶片?變返廢?
演技真心唔錯,明顯俾你知道角色個心理狀態又唔過火
Andy會起身姦左佢
係,好仔細
推測都俾哂reference,人哋幾年前已經出過回顧舊作,真心有愛
反而廣東話個堆我見好多都係最近先出片睇舊作,跟風跟到
應該仲係勁的,樓梯要單手攞槍,10%子彈內精準擊殺抱面蟲,下墮踩中異形唔失平衡雙腳立地,反應比較快開槍打死佢先,運動員都應該好難做到
同埋廣東話channel個班好多都印象流黎
Game、小說、片方/fans made短片通通都唔知
設定又亂鳩咁up,自己唔鍾意就話人犯駁
好低質
你睇到咁細緻
好戲值得專心觀看
我諗佢哋崇拜嘅係「進化」
而異形提鍊嘅黑水,可以令佢哋身體進化

工程師應該係覺得人類嘅潛力比工程師更強大
因為人類比工程師更有野心、攻擊性、狡猾,甚至喺藝術方面比工程師更有想像力及創造力,加上不停繁殖,人口爆炸
就好似David型號超越咗人類一樣,令人類不安
終於有人講
Rain 返去救佢個陣
Reset 個陣已經拎走咗佢個升級drive
~時日太快 無知的小孩 一晚長大~
點解佢地要帶黑水走?
個時要有黑水上船先可以做遙距開門
當然隔65 光年 唔知點操控啲訊息
Exactly 我地點睇david = 工程師點睇人類
隔離條女狂嗌不過接受到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞