異形:羅穆盧斯 Alien: Romulus 劇透討論區 (3)

1001 回覆
14 Like 4 Dislike
A1,4個人造人都可以係被人踢爆唔係真人。A4我記得個女人中咗槍又出現返,話只係皮外傷。ripley先至話中要害都唔死跟住全部人先知佢係人造人。

今集佢唔敢開門嗰下都已經代表佢唔聽指令,又好難等到拎曬黑水先踢爆呢。不過你個idea係唔錯
打錯字…. 第一句打多咗「可以」….
係喎咁扮malfunction 開唔到門得唔得不過應該呃唔到女主, 話哂對左十幾廿年
砌左隻異形扭強好鬼正細細隻又幾神似
如果整套異形大戰哥斯拉就正
雞包仔一個.....
有無機會普最後工程師爆出黎果隻野, 就係佢地想要既deacon
個隻都係叫deacon不過普羅個星球上既工程師都死哂
其實工程師郁下都幾十萬年命又咁高科技, 點會比david 條友仔咁易學到D 科技, 揸埋架船滅城..... 架船起馬要生身認證 或者心靈感應咁上下先控制到喇
無興趣
所以聖約號 黑水滅城個到未必係工程師母星
工程師設定上壽命得150年咋。我覺得佢哋係鍾意周圍去的生物,所以搞到自己個母星衰落曬。不過我都覺得如果佢哋係用異形作為武器,咁真係殺曬啲人之後佢哋點回收返個星(如果成個星都係異形)始終異形咁難控制,佢哋又自己識生更多異形,感覺engineer用完都唔識得執手尾咁…

好鬼抵死過癮
正呀
有無link想聽雲海講
其實熄咗個重力仲開到槍咩
建議清重讀Phy
前幾頁有人講過
著布衫果堆都係被造物,只係外型上最接近工程師
無阻力, 仲勁
呢套個定位同Star War Rogue One有啲相似
師兄邊到有
真都唔出奇
我唔係NECA資深玩家
但間中都有留意下
之前都試過出某款鐵血戰士
未完全定案就已經有流出圖
之後仲有現貨流出埋市場
但到正式出貨又修改咗設計
都唔出奇嘅。記得有人講過設計玩具要一年或更多時間,咁都好大機會係一早俾咗啲設計玩具公司之後,拍拍下再改咗。 我自己最希望會出andy 同rain啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞