米高佐敦真係史上最強既nba球員

1001 回覆
476 Like 40 Dislike
一定要痴住pippen 就收皮啦
其實好難比
現代籃球難度太高
你睇吓近20年都冇皇朝出現就知la
以前嘅年代輕輕鬆 就三連冠軍
有啲人攞10年冠軍都仲得

現代籃球邊有呢隻歌仔唱。 無論人才打法,戰術都進步得太多了。
收撚皮啦你 38歲又作大
佢係夾撚完你個LEFLOP先入唔到ALL STAR
上年係Phoenix 仲係ALL STAR
淨係睇51% eFG 已經唔撚使再講
又唔睇下 馬刺 勇士 幾多全明星喺度~
你啱,一樣咁獨食,明知打鐵都要出手
我都打過
論破壞力係
所以咪話囉
lbj身邊既隊友全部都會提升聲譽同埋歷史地位
睇命中率咁打底個d咪goat
唔講打底
講中投 kd仲高過mj
咁kd又係goat?
Irving 2011選秀被騎士選中,Love 2014加盟騎士,LBJ係佢哋兩個組隊完成後先加盟,並且冇陪伴Irving成長,又係投靠式加盟。curry有陪伴KT(2011選秀加盟勇士),所以curry又贏LBJ一次😄
係都痴住D星去組隊先有冠軍就收皮先啦
Oneal 1972年出世

the decision 係2010 年

減數識唔識呀 懵撚
你老味, 笑死我, 騎士果陣既shaq同pippen比?
係,應該好似lbj咁,easy ball就自己打,攻堅球就傳比隊友打
佢嘅目標就係創造easy ball
唔通下下死球硬射咩
rodman係勁 但個陣嘅佢成日搞事根本冇人敢要 得Phil同MJ壓得住佢
做easy ball, open chance 係"軟蛋" 呀

一定要吓吓鏟入去,俾人圍,先做到神
咁係勁咪得,jr smith咪一樣得 lbj同jason kidd 壓得住
咁即係簽勁人啦。

唔撚好再同我講乜野培養

夾撚完你個LEFLOP先入唔到ALL STAR
提升聲譽同埋歷史地位

真係尻UP作野唔洗成本
就算只論湖人
LBJ排名一定係渣巴, KB, ONEAL, MAGIC後面

你話我貴古賤今, 你話係咪係囉
最多一輪遊超巨
你話係就係?

咁撚偏見講條春咩
點撚樣呀,減數都唔識既白痴仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞