米高佐敦真係史上最強既nba球員

1001 回覆
476 Like 40 Dislike
butler kl有咩人咁勁?你淨係睇隊友唔睇埋對手?
受傷打撚
咪比kl 試吓起18cavs單核打囉
成年受傷?
果年最後果幾場扮野扮撚到
易打就打
難打就話自己受傷
上籃唔洗技術
人球合一唔係技術
傳球威脅唔係技術
打得贏就易
受傷就睇唔到
傷病復出會影響狀態
點試?玩2K試?
19年既KL放落18年cavs 贏唔贏到勇士我唔知,但去到finals一d都唔出奇
順帶一提,17KL帶既馬刺PO打你地沾狗口中既宇宙勇,係比人攝腳之前係炒緊勇士廿幾分

我都覺得奇嫁喇你老味 18年又係成班星
又講撚到成隊都係Brian Scalabrine咁
唔使好打得,好守得都有用啦,有冇睇過18cavs係咩隊友。George hill, Rodney hood, channing Frye, Larry lance。熱火bam,hero,Lowry?唔打得都守得啦
人哋講緊kyrie
同埋kawhi係上年嘅組織先有進步
以前係純粹係好勁既側翼
唔使既,想像下囉,諗都諗到啦
邊個球星
dwade it rose全部老弱傷殘
新舊人內訌之後trade成班新人返黎

你有冇睇波
依家18年都係星
kl係kyrie???
好勁既側翼就唔帶得隊波?
一定要好似沾屎咁拎哂d球權派牌先叫帶隊波?
18騎邊有首發質素控球後衛
龍果時有起碼有kyle lowry
唔通kevin love
KL? Kyrie Irving ?個L係邊到?
你講Love都make sense d下話?
淨係起19raptors 搵個Lowry,siakam 出泥已經屌打cavs成隊正選啦
係啦 受傷受到入選nba all team
就算kl ki
有邊個可以可以carry18騎
咁以前kobe點champ? 靠fisher?
我就係有睇波先記得 唔係就俾你班占粉呃左果d隊友係垃圾啦
又賴老弱傷殘
又黎夾你隻leflop夾得差就係果個人廢
勁左又係leflop勁

有love
有jeff green
又有jordan clarkson
rose下年去左wolves就整個season high 又話佢廢
it 場場十幾分又廢
wade 衰極都有10分per game 又垃圾? 人地頂你個leflop唔順先走
我都仲未講有Calderón jr smith哩d工兵
咁都垃圾陣? 笑撚死人
真係覺得入硬決實(唔傷既話
18年cav
有love
有jeff green
又有jordan clarkson
rose下年去左wolves就整個season high 又話佢廢
it 場場十幾分又廢
wade 衰極都有10分per game 又垃圾? 人地頂你個leflop唔順先走
我都仲未講有Calderón jr smith哩d工兵
咁都垃圾陣? 笑撚死人
gasol shaq odem worldpeace fisher???
仲有2代f4唔好提
同埋你係咪唔識波
控球唔一定係後衛
但係控球個個係指揮隊友跑位
戰術同防守指揮官
kobe最多係進攻箭頭
無人比波call戰術點打nba
我就知你會講jordan clarkson
人哋當年係新秀
去到jazz先打起
而且成隊係季中先開始打

頂唔順lbj?邊個話
我話你老母係雞都得啦
明明係新舊老將jr tt kevin love同埋it rose wade因為戰術地位唔啱,又係lbj問題
我同我條女鬧交洗唔洗入你數
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞