米高佐敦真係史上最強既nba球員

1001 回覆
476 Like 40 Dislike
占粉logic係岩 果時東岸咁垃圾都吹奏
正傻閪黎
真心勁嘅
review都要有程序
就算你話完場再review,又或者係final開賽前review
我覺得都冇問題
你打打下好地地review加監即係算點?

不如踢世界盃踢踢下決賽
下半場未開波突然話有條友上場準決賽踢到人,宜家轉判黃牌,累積兩黃要停賽下半場唔俾踢咁樣??
連輸3場都賴球證
好難睇
我20 年湖迷
我熟過你啦
我有幸可以睇到波神打波,雖然只係越洋透過電視,但都可以回味一世。

而家嘅nba,全民射三分,中鋒都要兜個圈出去射三分
Siu4。咪試下搵一個你哋覺得goat過lbj(除mj)既球員帶住18cavs打lor。除咗kobe 我覺得冇人做到。
講嚟講去咪打少一場
有主場優勢都輸g7
73勝俾人翻盤都有得賴
你咪搵個球員帶住隊18cavs 板凳球員睇下可以去到邊(除mj)
東岸有乜好j

23 畢拿咪帶住隊淘寶貨東8入finals

19 kl 去東岸玩一年就做到lbj咁多年都做唔到既野

砌低宇宙勇

太監仲係到j 18lbj點點點

打班東岸垃圾都好j,頭3輪有邊隊陣容好過騎
技術層面上kd的確>>>>lbj
底特律拳頭打唔謝佢
技術差到歷史得分王
活塞bad boy放到去依家等於放5個green喺到,仲唔洗食T
歷史得分王代表咩?Malone 得分都超mj啦,咁邊個得分能力高啲?
一個差幾千分,一個差萬幾分
18年吹撚到滅霸沾,但打2年生帶既塞要7場,入到final比人4:0
19年KL咪仲撚癲,單核打butler mb simmons 76人,之後逆轉mvp字母公鹿,最後拎埋champ, 點都難過沾屎18年條路啦
同技術層面有咩關係?
龍門是根據是否lbj有利而搬
你咁直中要害得唔得架
都話係佢d隊友。畢拿、kl 身邊係咩人呀大哥
lal vs kings 夠好睇
唔通咁就代表湖人冇黑哨咩
到底關乜事
18 年就比人吹到無敵第一人,冇人做到,19年連playoffs都入唔到
根本就係當時決賽之路食盡天時地利人和
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞