米高佐敦真係史上最強既nba球員

1001 回覆
476 Like 40 Dislike
騎士shaq? 你真心?

原來我同緊D咁既人討論, OMG
係呀就算真係成隊
弊在每年一個
當年shaq 仲講姚明得個高字
只識屈高
姚明同佢打都55,更加唔好講奧拉祖雲更靈活
更快
你講嘅呢樣嘢我記得有youtuber 拍過片講
話kobe個陣嘅打法對隊波嚟講係最合理
咁唔係側面反映而家NBA先競爭激烈咩? 近年得熱火同勇2連過

即係以前MJ年化, 黃綠年代先係EASY MODE喎
追post啦
咪就係夾撚左你個leflop 先收皮囉
講撚左幾多次
夾你隻foj 勁左就係foj勁
夾你隻foj廢左就係果個人廢
shaq比較屈機d
禁區三秒違例
你而家先知
事實係喎, MJ中途無打波公牛咩成績? James一走, 熱火同騎士咩成績?

講到好似冇咁
Kobe 同mj 九成似啦啩
10後 攞過幾多次冠軍? 有咩所謂咁易打?
係極致嘅快速度年代 kobe 追到最唔到呀。 跑到腳斷呀
仲要當年已經叫做小飛俠 全盛時期速度快過M j
咁你知唔知點解2015年係Iguodala攞?
請問FMVP有咩準則?
盲𨶙睇唔到我講乜嘢?媒體選出嚟嘅獎冇參考價值,因為可以操控選票。Iguodala 2015fmvp咁大單內幕爆哂出嚟自己去睇下咩事啦。
咁咩叫一挑五?
傻屄淨係識得睇內容農場d垃圾文,唔會真係睇番d比賽錄影睇,番屋企訓覺啦。
你家主子LBJ如果係用Kobe05-07個湖人陣容,真CBA陣容,一早轉會走佬啦😄
我都唔知, 你問下MJ迷不如 佢地最CARE
反還反
講到lbj係三當家都幾癲
咁又咁講
真係自己追夢想要總冠軍
又無可口非
唔通好似卡爾馬龍嗰啲
臨退休先去博咩
先唔講James下下去邊隊用撚曬人d pick
James 一走, 熱火同騎士走 bosh心臟病 ki又走
擺明等重建 但係之前就用撚曬人d pick
你不如睇下哩2隊重建左幾耐

仲有你唔講99年bulls幾廢
5冠>4冠,完。
鄧肯同魔術師地位可以比Kobe高,冇問題,但唔會係LBJ😄
真係仆街嚟
goat
即係公牛咩成績JE? 好似都仲有55勝, 無記錯

人地同你講東你就講西, 講來把撚
你唔係真係覺得OK三連好容易啊?唔該你返去睇下d比賽回放啦⋯⋯救命啊。點解依家冇球隊可以三連冠,會唔會係因為三連冠難度太大,冇一隻球隊有當年湖人同公牛嘅韌性同穩定性,所以先後無來者啊?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞