米高佐敦真係史上最強既nba球員

1001 回覆
476 Like 40 Dislike
反還反 佢籃球IQ係真係高 PG喺佢自己podcast 都講左 喺佢地未run完個戰術就講左佢地個戰術出黎
以LBJ嘅球商 喺嗰個年代應該係Magic Johnson嘅打法
咁應該可以好似rondo咁叫表弟企喺個冇人嘅位到等人跑過黎呀嘛
Kyrie一年都幾個啦
現今除左kyrie同lavine之外應該冇咩人上籃會拉桿
on9 而家只係講純實力? 咁curry/ giannis/ kd/ jokic肯定經過bird/ magic/ 嗰d 不過有冇人將歷史地位排高過佢地? 咁係因為佢地影響nba歷史,將nba推向世界 真正巨星唔會因為喺球隊低潮期離開 去走捷徑 攞easy champ
佢有叫ad守空位防勇士hammer
GOAT ALL TIME
叫佢playoff唔好成日睇漏aaron gordon走底入黎爆樽呀嘛
講真轉左會先拎冠收皮啦
本身都對curry冇咩feel
但佢前幾年同兄弟再拎多一冠改左觀
兄弟傷但等埋兄弟返嚟一齊拎冠而唔係走撚左去第度
lbj死撚開啦
利申:依家都唔係curry fans但respect佢
Rondo都唔係大鎖啦
一件事還一件事
2022真係一人carry
同埋poole 生性
你夾硬話MJ會做到現代球員嘅野只係你想像,冇任何真憑實據
好漢不提當年勇
Pop用表現證明自己跟到時代改變
MJ有冇?
聽講個PO標題係講「最強」
RMBJ係狗閪係賤種同強唔強冇關
屌你好講唔講講curry,自己養出嚟
curry呢刻都仲未走仲係一人一城,你件3姓家奴狗收皮啦
淨係jordan由佢入nba到最後3冠嘅能力
已經充份表演出佢咩波都打到
佢唔係冇俾人串過冇3分
所以咪對拓柒者隊左6粒囉

如果佢擺喺宜家
就係一個後生突破更快,低位上籃一過二輕鬆and1,又或者好穩嘅中距兩分波,到老左冇咁快就開發post move fadeaway屈機嘅ANT
勇士73勝
你柒少陣啦
curry自己養出黎
今年冇playoff係因為綠咀條on9
季初係咁mma搞到戰積低迷
curry係嬲到踢凳
個post標題係米高佐敦,入到黎全部都講Kobe同LBJ,都on99
沾狗:睇唔到未來佢自己唔走係佢on9
「最強」?
你都on9,吾皇已經登基自稱左Goat, 你米鳩阻敦行撚開啦識你老鼠
73勝要黑okc先出到線
溜馬PG打熱火三王
咁kobe自己都當左自己係mj細佬啦,點似foj咁撚唔知醜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞