米高佐敦真係史上最強既nba球員

1001 回覆
476 Like 40 Dislike
真,Battier前幾日先係訪談節目話佢打四號位但唔做四號位嘅防守工作去防對面嘅四號位。
打少個真係好難贏
咁易唔見其他隊拎😂😂😂😂
佐敦法則真係好L癲,根本唔係打波而係殺人。
成班友精神分裂乜都鬧D難民「niga」,但又吹奏非裔球員
15年係騎少兩件

同埋公牛嗰六冠基本上無勇呢個級數嘅對手
衰啲講句連14刺都無
Foj goat 得未?
騎士管理層垃圾?交全聯盟最高嘅奢侈稅幫lbj搵勁隊友,騎士拿自己當家中鋒大Z去換Jamison,一到巫師後就被買斷,跟住重新同騎士簽約,等於騎士空手套白狼,白白賺到Jamison,逼到聯盟隔年趕快修改規則
要求被交易的球員必須要等到下一年的七月一號才能重回交易自己的老東家。咁樣叫垃圾?
中投命中數同命中率高過kobe wow
咁kobe中投咪好唔掂
D人吹撚到三連冠易
一年一隊冠就係難
想講重播呀

西岸係難打既,打完西決已知拎左總冠軍,去到總決賽真係易
無話佢goat
但係事實係佢決賽嘅對手強唔止一班
係,全部總冠軍隊伍
本身勇士4連,比沾屎呃左次返黎

nba mvp 全明星mvp,偷波王,得分王
最佳防守球員,年度一隊,防守一隊 季後賽mvp
入樽冠軍,一年內做晒
比你吹奏到垃圾
真正攻防一體
就算哈登,currry,高比都做唔到
吹到騎士管理層咁勁
咁當時砌咗個咩陣出嚟
唔撚係打波嫁啦
最恐怖佐敦唔止得分勁
連防守都好撚勁
仲要有非法防守
少好多防守戰術
對手強
講黎講去咪就係kd勇
點解會有隊咁強勁嘅對手
咪又係因為james巔峰組團組左個先例出現
搞到kd有樣學樣
打唔贏就去加入、投敵勇士
呢啲都係自己一手組成㗎喎
關lbj撚事,攞住支槍逼佢退休牙
佢閒閒地平均都一場成十幾廿球罰球 咁就唔止一分
係鬼啊
除咗rookie頭一兩年。姚明冇傷嗰段時間 同shaq 比 有邊場數據係差得遠。
https://youtu.be/EevwfKs5JyU?si=hV84R5WOKuevEjjz
MJ D FADEAWAY 仲準過就咁企定射,淨係呢樣嘢都無人能及
而家好唔同 領先廿分內入第四節都追到
三分時代 側翼 空間大
唔係以前nba 打法
你話唔好睇 我唔認同 咬分能力好大 nba 個對抗一樣咁高
你話以前攻防埋身肉搏多 但而家嘅體力要求好大 無球跑動多到唔識講 仲要攻防戰術運用多 少好多iso 打法

加上歐洲人冇以前咁被低估 又或者多咗唔少外國球員打波 帶嚟石少衝擊
lbj 坦克切 lefu3 仲準過就咁企定射,淨係呢樣嘢都無人能及
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞