米高佐敦真係史上最強既nba球員

1001 回覆
476 Like 40 Dislike
咁啱佐敦唔玩有真空期先上到,佐敦繼續打keep住狀態至少六連啦
玩規則都叫勁,依家講緊搵有潛力嘅人同合適球隊體系嘅人,再培訓佢哋做球星。當年勇士,馬刺就真係勁啦
你連垃圾都不如
佢同kobe都可以達到 勁到悶 既境界
大Z+Jamison+三陣鯊魚+威廉幫你LBJ仲唔夠?係咪要砌個五星先得?
Mj勁得嚟仲非常非常勤力
最後一季都全勤82場,服咗佢
嗰陣西強東弱太明顯,過咗西決大機會係冠軍。所以分分鐘西決難打過總決賽。
人投敵組團佢又偷敵組團,kd係lbj頭頂攞兩冠,仲係佢頭上打出歷史最佳嘅正負值,說明有d人真係唔掂囉。
人投敵組團佢又偷敵組團,kd係lbj頭頂攞兩冠,仲係佢頭上打出歷史最佳嘅正負值,說明有d人真係唔掂囉。
你家主子要即時戰力,根本唔想花費時間培養新秀等佢成長後一齊衝冠,你所謂嘅「講緊搵有潛力嘅人同合適球隊體系嘅人,再培訓佢哋做球星」根本同你主子嘅追求背道而馳。知唔知你家主子為咗換即時戰力強嘅球員榨乾咗球隊未來幾多選秀權啊?睇下依家湖人選球權咩樣咪知囉😄
客觀啲咁講
現代籃球戰術多變
球員個人技術
球團訓練方法
同埋個人身體質素
以上各方面一定係現代籃球優勝

因為大三分時代
追分能力的確係依家多啲
領先廿分都無絕對優勢
不過我唔認為以上因素
就代表依家嘅籃球好睇啲、刺激啲

可能同球證亂鳩咁吹有關
球員之間打嗰啲兄弟籃球風氣
或者聯盟急住造王 要捧下一個NBA門面出嚟
呢啲原因都令我覺得球場上嘅數據唔可以百分百作準
贏完現在重要考慮未來,洗唔洗比埋條命
同埋有冇諗過lbj就係個體系
而公牛phil先係體系
https://www.basketball-reference.com/teams/CLE/2010.html
你自己睇下你講嗰4隻完季埋單咩表現
你自己對比下加盟騎士前同加盟騎士同lbj組隊後嘅表現先啦,所以先話LBJ廢隊友吸佢地血搞到佢地越打越差啊。
睇波哂電😄
交稅=勁咁勇今年都好勁啦
睇波哂電究竟係咩意思
湖未來得2025個first round係鵝手上
一時lbj廢隊友,一時就全靠隊友
彈出彈入咁趣緻得唔得
佢今季逼湖人簽bonny呢條垃圾玩父子籃球,又要求湖人要不惜一切換即戰力返黎幫佢沖冠,即係繼續透支湖人既未來
如果湖迷仲支持呢條外來物種咁樣玩隊波我就真係覺得好可悲
即係勁就lbj痴冠
廢就比lbj吸血
啱啱先見到原來你話熱火占同騎2.0占係三弟
我咁多嘴覆你真係我唔啱
所以佢up嗰句「講緊搵有潛力嘅人同合適球隊體系嘅人,再培訓佢哋做球星」真係笑大我把口。要佢留低陪球隊重建係冇可能,發夢啦。
講到一個55pick好似會好撚有用咁我除左it同鬼切意外到數唔到,jeanie buzz自己都要賺錢,lbj唔講佢都會揀啦同埋透支衝冠有咩問題邊有得未來又係你現在又係你,你真係on9
咁我想問你點樣榨乾左未來?
呢兩年湖都有17pick揀人wo
又養左AR出黎
照咁講curry榨乾勇士未來,你睇下今年playoffs都無
用佢地Logic今年勇Curry/Klay/Green/見頂/CP3五巨頭都無Playoff
稅又交最多,draft又無Pick
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞