米高佐敦真係史上最強既nba球員

1001 回覆
476 Like 40 Dislike
你條撚樣占粉講D野咪9up
上年3陣 夾完FOJ 就唔係ALL STAR
https://www.youtube.com/watch?v=GEijr7iki4o

搞到又要重溫下 吾皇成名絕技走步
哦,就係嗰條減數都唔撚識既仆街,到而家都唔知你噏乜春
https://www.youtube.com/watch?v=wtf7kQZC6gw
小跳步完再行多2步
仲要係playoffs 都唔吹
吾皇真係GOAT
人地個網都寫撚明係37
係咁吹撚到人38

仲要串人唔識計數 而家真係唔知邊個唔識計
見唔見到人地上年有粒星呀 唔係ALL STAR 仲要係3陣
我淨係識減數。
係呀 basketball reference錯 你岩咁得未呀? 占粉真係講咩都岩
走步又話冇走
ALL STAR 又話唔係ALL STAR
自己識減數係唔撚使睇乜春網架

仲有,上年係all star 等於今年係all star?

你真係反占反到谷精上腦
唔𨶙滿意去問wade,其他熱火前隊友,熱火總裁、領隊同湖人老闆啦😄
當佢騎士1.0攞唔到冠軍於是決定叛逃嗰刻,佢就再冇可能係戰術核心。熱火打防守壓迫戰術,壓迫戰術邊個領防去壓迫?邊個領防去壓迫對手嘅球員就係球隊戰術核心。而熱火係wade做呢樣嘢唔係LBJ,所以LBJ絕無可能係戰術核心。咁樣都唔明仲好意思問我點解LBJ唔係戰術核心?

信媒體包裝就死梗啦,而LBJ就係資本同媒體包裝出嚟嘅一個頂級藍領。佢退役之後必遭輿論反噬。其實呢幾年都開始咗㗎啦。前排anthony做節目先做咗個絕佳比喻,wade係架車嘅司機,lbj跳入架車,話要車鎖匙,如果唔係發爛咋。wade不情不願地畀咗個鎖匙lbj揸,但車主點樣去扭曲,車主依然都係wade。
打廿年nba 係要拎黎講
你做人都會有失誤啦
問題係nba 大啲定係佢
潛規則係最後決勝時刻小小走步唔會吹,但呢條友走到出哂腸,對面球員做哂手勢,球證都可以冇反應。

靠裁判贏,唔怪得2008姚明怒吼see you in Houston,跟住打到LBJ21中7,21分1籃板3失誤4犯規0助攻報仇。
唔撚准講事實,條柒頭話乜就乜啦

人地講左幾十頁呀
係囉 lbj無三巨頭都過唔到celtics/spurs
其實冇咩問題
不過唔好咁大口氣,然後輸多幾次又走咗去
做得雞就唔好想攞貞節牌坊
真正既皇者唔會靠裁

直接靠改球例。
轉會就係雞
你肯認係你岩basketball reference錯 咁咪得囉
你地不嬲講咩都岩

仲有 咪撚就係夾你件LBJ 夾撚到個ALLSTAR廢左囉
夾完勁左就FOJ勁
夾完廢撚左就係果個人廢
占粉
有幾多個 Lbj
你試吓唔係啲神台級明星 走漏一兩個play。打都唔俾你打呀
仲要lbj而家幾多歲啊? 你攞個差唔多40歲嘅嚟講體能。
就算退100步嚟講 lbj 而家坦克進攻嘅時候 邊個體能可以吊打佢 ? 全聯盟唔會多過三個。

根本係而家。基數大 僧多粥少嘅nba世界
平均球員嘅能力一定係高過以前好多 要做到二連霸或者三連 一定比以前難咗好多
慣犯講到係失誤
你話你走一次半次都話
走撚左咁多野都唔可以拎黎講
D占粉惡撚到呢
岩呀你隻FOJ 咪就係靠裁

https://www.youtube.com/watch?v=wtf7kQZC6gw
小跳步完再行多2步
仲要係playoffs 都唔吹
吾皇真係GOAT
成日拎lbj同mj比,其實都唔知有乜好拗
你問下nba球員自己點講,我會信nba球員多啲囉

https://youtu.be/CzFqzZFMS3k?si=32hEC6oyDHDNfD2z

文盲請直接睇下面啲圖

你自己連減數都唔識就唔好再柒。

係你自己講LBJ轉會,佢幾時轉會?
當時Oneal 幾多歲? basketball reference 係計 season begin 定 season end?

自己柒左就認啦

仲有,30尾既球員一年之內大跌watt好撚出奇?Oneal 年紀大機器壞都入LBJ數。你就真係當LBJ 係神
成班人有籃球之神唔J,走去J乜野打鐵佬同走步王都幾搞笑
先唔講對錯
呢個邏輯好似冇矛盾,隊友要夠勁先有血俾佢吸,吸完都有剩咪有冠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞