米高佐敦真係史上最強既nba球員

1001 回覆
476 Like 40 Dislike
推薦你睇埋錄像分析員、橘南枳北111、井中月88、卡牌魔術師西索。越分析有d人越緊,越分析有d人水分越多。真金不怕火煉。
邊個? 除咗kyrie/wade/AD 仲保到尊重之外 shaq/k love/ bosh/ isaiah thomas/ westbrook/ melo/ jamison/ mo will/ d will/ larry hughes/ dlo有邊個唔係變左cba

見到2010'S LEFLOP 個名YELLOW自己就笑撚左

真正GOAT係搵唔到個名
係啦係啦,唔係戰術核心個數據都咁靚
仲有無其他例子?
以你講法 2016 勇士戰術核心一定係curry
Kd 分分鐘係k湯隻狗

再者你又知你睇啲資訊一定係最準確,無媒體包裝?
你野野都講埋啲on9

以我印象
佢係騎士有一兩年,隊友傷咗
照絕殺東岸第一泡泡龍(好似係)

我唔覺有邊個籃領球員,可以寫包單入決賽先
鯊魚唔可以太強,都唔可以太弱,如果唔係迴力鏢一定打中佢地主子。
太強:鯊魚單核三冠!lbj歷史地位比唔過鯊魚!
太弱:鯊魚靠kobe攞到冠軍,而同lbj一齊攞唔到!kobe戰術核心冠軍+3
兩頭塞住冇辦法邏輯閉環。
sorry 唔記得shaq 2009啱啱攞完三陣 過兩個月去cavs就變我詹cba隊友
上年仲係3陣ALL STAR o既 HOF 75大
夾完FOJ 立即變左垃圾

夾完勁左就FOJ勁
夾完廢撚左就係果個人廢
真,仲要講到not one not two not three,跟住11年咳嗽跟住被德國戰車爆seed收皮,仲要八分釋兵權𨶙鳩自己隊友。
真的 老詹娜
都係果句你肯認係你岩
basketball reference錯 咁咪得囉 唔洗講咁多野

咁d星黎左同FOJ組隊之後勁左
唔可以係個星自己勁?
你班占粉又講撚到咁

占粉:
夾完勁左就FOJ勁
夾完廢撚左就係果個人廢
仲要扮咳串DRIK
LEFLOP真係正賤種黎

點知jj barea 對位 都係得8分
GOAT
四次防陣+一年DPOY第二唔係核心
咁你再慢慢鳩up
鯊魚同wade名人堂發佈會都冇乜點提到LBJ都可以睇得出佢個名臭哂and 佢兩個唔待見LBJ。
bosh個名人堂發佈會有冇提到LBJ我唔記得咗,要番去睇youtube片搵搵。
1. 你無回答問題喎?
2. 場均走步率有幾多?你睇精華睇得多就係?
走得多 都要對比反其他球員係多成點啦
我覺得可以稱羊係O’Neal 同 curry
佢哋係影響左nba 甚至成個籃球生態既球員
廢老占都係影響生態不過係組團生態
波多黎各一座山!劈肘開路!背打頂唔開細自己兩個size嘅對手Barea😄
好撚明顯係38歲 唔使講乜春reference。計生日都要靠reference只係顯得你笨柒
果時擺明核心係WADE啦
核心FOJ FINAL 拎8分
FOJ見MIA唔係佢個CITY
CAV又有KYIRE 就立即回家啦

可憐WADE諗住幫MIA留FOJ 自己降人工
點知換到係個"兄弟"回家
唔好搵我,同熱火總裁、萊利、前隊員講。佢地一定對lbj嘅戰術地位一定清楚過你啦?
衛冕冠軍比人地橫掃添
後面Wade退化你睇唔到?
同埋蝗走Bosh有頂薪拎
Wade只係比油頭撚
利申我熱迷你熟得過我?
你個問題九唔撚搭八咁垃圾答乜撚
講FOJ 走步拉到去講nba 大啲定係佢
你自己ON9就唔好要人同你一齊咁ON9先得架

講佢走步要COUNT埋場均走步率先講得
屌你老味咩
FLOP又唔講得走步又唔講得
吾皇有乜柒就唔講得
你班占粉真係惡撚到
都係果句
你肯認係你岩
basketball reference錯 咁咪得囉
唔洗講咁多野
bosh回憶話嗰陣大家覺得今年輸咗第二年再捲土重來贏番咪得,點知轉過頭LBJ即刻走貴咗。

wade今次真係別讓忠誠害了你,最後一份大合約少攞勁多錢。
唔太識,想問 MJ Lebron Kobe 點排
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞