米高佐敦真係史上最強既nba球員

1001 回覆
476 Like 40 Dislike
你up乜春呀 九唔搭八

Shaq係夾撚完你個LEFLOP先入唔到ALL STAR
上年係Phoenix 仲係ALL STAR
幾時冇入
佢受傷冇打就真係無入
對面傷緊幾件 整d手段out左green咪打到囉

mj 打bos 就齊腳o既
你隻leflop 打就小緊2件都好比
算了
你連騎士shaq都吹奏就知你on9仔
無謂嘥口水
其實占士都留咗七年
相反MJ第六年已經等到積遜教練
第七年就奪冠
Kobe 呢D強姦犯真係唔好彩
早廿年打波 邊會有事
籃底俾人夾點同非顏色地帶俾人夾,籃底俾人夾可以draw foul,非顏色地帶夾你,你係要交個波出去,考驗mj既係佢既視野助攻,give to go同c&s既能力,好多球星會上腦,我一定要持球打爆你,睇多d現代籃球,防守變化好多,比起mj唔俾double team果個年代
03年
04年
18年
21年
占粉係唔係個腦冇撚左哩d年份
btw係19年
都係果句
人地上年係Phoenix 仲係ALL STAR
係夾撚完你個LEFLOP先入唔到ALL STAR
唔好咁講

MJ 第二年係30-52,都入到playoff

30-52 幾撚勁
其實關年齡咩事
lbj 39打到29咁
問題係騎士shaq真係廢
你話太陽時期佢係all nba team就話姐
all star係因為佢名氣高喎
咁你咁講,jordan拎六次FMVP啦
根本籃球呢樣野係佢發明出黎.
輕鬆3連冠
有人講shaq先係最屈機
但唔係90年代奧拉祖雲先係第一中鋒
https://www.youtube.com/watch?v=b-5wccJlm78
所以JAMES奪冠唔係靠人囉, 上面條友話JAMES奪冠係靠人丫嘛

靠人就唔會拎到FMVP啦
咪玩 個個拎冠都要靠隊友,但逐個球員計貢獻幾多就有得討論
輕輕鬆鬆 就三連冠軍

由你講出口咪輕輕鬆鬆囉
有冇睇過lbj勝利貢獻值
太陽時期佢就係all nba team
係夾撚完你個LEFLOP先入唔到
有冇睇過lbj勝利貢獻值
你唔好同我講, 你同果D話JAMES奪冠靠WADE, IRVING, RAY ALLEN, AD果D偏見撚講
所以我咪話個個都要靠隊友
但每隊波都會有個主將
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞