米高佐敦真係史上最強既nba球員

1001 回覆
476 Like 40 Dislike
你打波有無走步?
點解要針對一樣係人都有既失誤既位去屌
咁既道理都on9 你贏!
MJ>Kobe>>>>>>LBJ
遠極都冇可能夠而家遠 同埋都多呀ma
你知唔知道3分線改咗幾多次? 每次都越整越後。
Nba 嘅3分係講緊23.9 foot
你講到古人Jerry 咁有技術咁最後贏咗幾多次rings ?
而且就算有鯊魚二世都只係一個大size嘅zion
你覺得冇3分冇罰球 仲要咁嘅身形24秒跑200米你覺得對腳可以保存得幾耐?
職業球員基本功咁L差同d業餘球員,街波場d水平比?唔L係掛?
咁職業球員有無走步
佐敦,curry 唔走步?
你係咪弱智
得喇
講LEFLOP走步
要COUNT埋個場均走步率先講得丫嘛

講弱智邊夠你D占粉弱智
只要占狗嗰場波有帶波轉身,就一定有走步條垃圾每次轉身都會南斯拉夫步cls
仲未計啲5678步上籃
唔知點解諗起呢段:

https://youtu.be/cw6_e5YZpn4?si=woqSBMsfOLGOCXyw

2:23:03
是,想睇下客觀啲數據 又無
所以佢走步 佢最能廢無技術嘛
淨係識打體能球 打足廿年
0910 shaq 你都計建議直接用2122 laker roster屌占狗
嘩ariza howard carmelo westbrook rondo DAJ咁多勁人仲唔輕鬆champ playoff都冇最衰占狗
咁啱
嗰啲串柒柒真係幾乞人憎
雖然以前佐敦都串串
你想睇 你想知果D數據咪自己走去搵
問我做乜撚
搵撚完咪同我講LEFLOP個咩"場均走步率"? 係咁多
又唔係我想知 而家係你要反駁人 仲要人搵埋俾你?

真係講弱智邊夠你D占粉弱智
佢係偉大球員,轉會都冇問題
問題係Not one, not two…
屌你追POST啦 講撚左十萬九千幾次

SHAQ夾撚完你個LEFLOP先入唔到ALL STAR
上年係Phoenix 仲係ALL STAR 3陣

又黎夾完FOJ勁左就係FOJ勁
夾完FOJ廢左就係果條友廢
Mj 冇not one, not two
慘得過佐敦串得起
LEFLOP就NOT 2 NOT 3 NOT 4...... NOT 7
駁你啲what
一開始已經話係人都會走步
佢走步其實好能正常
曲到被人認咗做太監
得罪講句 個四萬分好大程度因為nba改例

記得銀仔上台之後 nba 防守犯規唔係由防守球員造成 係由進攻球員制造
你咪就係駁緊我"佢走步其實好能正常"
係你駁我話佢走步先丫嘛
之後你講乜尻要"場均走步率"我先屌得佢走步丫嘛

咁個咩"場均走步率"咪你搵俾我囉
你要我唔屌得LEFLOP走步 仲要我搵俾你?

你真係弱智唔係扮 仲串人弱智
真 今年有哥狗教路即champ
Lbj連同一個時代嘅球星都末贏到

最少 duncan curry kd都屌打過lbj 先
乜能,你識唔識字
我係問 占士對比其他球員 走多咗幾多次步

我唔識搵先問
唔知你做乜9 一講到走球扯能哂旗咁

弱智前弱智後唔會顯示得你醒啲

得啦,我搵唔到
所以 lbj成日走步 ok
nba 走步都唔吹又係on9

唔知拗乜能野
好似只係證明咗
現代籃球員之間既水平接近咗
唔等於 佐敦唔會比佢哋屌打
唔知MJ會唔會

但至少lbj會 所以有一件事可以確定 duncan curry >lbj
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞