米高佐敦真係史上最強既nba球員

1001 回覆
476 Like 40 Dislike
d人真係以為東岸西岸嘅比賽強度一樣架。
普遍西強東弱都唔知真係唔睇波架喔,純粹印象流。
block L咗呢條蛋散好耐,根本都唔係認真睇波嘅。呢d人咪我講嘅只睇highlight同excel數據嘅傻佬囉。
太監唔係成日j lbj打起隊友架咩

點解咁多人同佢一隊就變垃圾

出左去又打返起呀
死太監係咁
21 占隊友
Carmelo Antony
ad
dh
rondo
westbrook
monk

(西11)

得分實力就係,但我覺得論場上作用帶隊能力Lbj勁啲
Fisher 5 冠比佢吹到變垃圾
有Fisher 夾Lbj
Lbj 10 冠
LBJ贏得艱難,識得乾脆。
哩D友真係好撚ON9
老咗一定係係公園個D廢伯
其實騎 1.0 之後 lbj仲有咩帶隊能力可言?

不停搵明星組隊
不停轉教練

我覺得cp3 / 畢拿 呢d就叫有帶隊能力
你仲未講到累積得分同技術層面既正向關係
我垃圾時間鐵血上籃刷分都刷到累積得分架,咁代唔代表我技術好?我空哂打快攻easy ball 射入同你陣地戰打攻堅球1打3射入既技術層面又一樣?你淨係用累積得分去判斷一個人既技既技術係咪唔夠具體?
智能腹股溝,但永遠交唔出一份正式凱傷患報告。
相比之下kobe要隊醫偽造傷患報告(3級扭傷講到係2級扭傷,因為nba唔容許三級扭傷嘅球員帶傷上陣)出戰。
佢PG同SG都分唔清,1號位2號位分唔清,笑。
之後有呀嘛
04之後守唔到主將啲太監仔真係閹撚閹埋上腦
12次all defensive team,一直到斷腳嗰年先斷攬
啊蝗弟,30歲之後冇入過防守隊,成日俾人發現叉腰監視器又點睇
2023比金塊4:0就話要退役
之後話自己其實跟腱斷裂要做治療
過2個月就自愈滿血復出話狀態好好
其實佢真係醫學奇蹟,跟腱斷裂都仲打到playoff仲要2個月就好返,佢應該要比人研究下身體結構,話唔定救到好多人
首創智能傷患對強隊先識痛,對弱隊又冇事
kl係kyrie???
好勁既側翼就唔帶得隊波?
一定要好似沾屎咁拎哂d球權派牌先叫帶隊波?
18騎邊有首發質素控球後衛
龍果時有起碼有kyle lowry
咁以前kobe點champ? 靠fisher?
gasol shaq odem worldpeace fisher???
仲有2代f4唔好提
同埋你係咪唔識波
控球唔一定係後衛
但係控球個個係指揮隊友跑位
戰術同防守指揮官
kobe最多係進攻箭頭
無人比波call戰術點打nba

唔好意思,第一日睇波,想問下紅字入面有幾多屆all star同幾多個hof
wade bosh love irving ad呢度又有幾多個係/將會係hof? 又有幾多屆allstar? 唔係好識
佢射到罰球就唔會有咁多罰球
你真心柒
LBJ出生喺嗰個年代打波都一樣係咁嘅技術
時代會進步 技術戰術都一樣會進步 MJ黎到呢個年代你估佢會唔會射咁少三分?
Pop由90年代教到而家唔通仲用緊90年代嘅戰術板咩
奧本海默會唔會話諾貝爾on9原子彈都唔會整?

wade, bosh, irving, love呢d喺佢眼中都係二線料所以唔算superteam

9up界嚟講, 吾皇的確係goat

Loyalty
Magic 係show time lakers 你又唔講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞