米高佐敦真係史上最強既nba球員

1001 回覆
476 Like 40 Dislike
kobe同LBJ之間揀一定揀Kobe,完。(計兩個人都係巔峰狀態)
又FMVP
FMVP評選準則係咩?二姑同14Kawhi係第幾戰術核心?
自己睇我幾十頁之前嘅長post reply,冇follow post就唔好同我討論啦傻西。
嗰隊熱火大佬係wade,你主子LBJ係投靠人地,有咩資格認屎認屁做大佬?熱火總裁萊利,教練斯波同前隊友都話wade係絕對核心,wade自己都話佢先係嗰支熱火嘅大佬。LBJ咪𨶙使旨意鳩佔鵲巢。Battier話LBJ打四號位但從來唔做四號位嘅防守工作,原來第一核心係咁樣打波架?真係大開眼界。騎士2.0複製熱火模式,又係love同irving組隊之後佢LBJ走過去投靠,仲好意思話自己係第一核心?過主啦。

ps:湖人老闆都親口話係AD帶領湖人攞總冠軍。

2015FMVP係Iguodala,佢係勇士核心?FMVP係媒體選出嚟嘅,可以公然操縱嘅,冇標準可言嘅,15年單嘢內幕爆哂出嚟自己去搵報導啦on9仔。
吾皇沒冇輸,隊友CBA。
真正cba水平嘅隊友係2005-2007嘅kobe帶領嘅嗰支湖人,咩最強狀元brown,死神parker,呢d真係cba都打唔到嘅材料啦。kobe嗰三年如有大Z,Jamison同Larry Hughes真係發夢都笑醒。
聽完係分析
愈分愈覺
Horry Oneal 被嚴重低估

Horry 夾唔同隊都冠到
Oneal 夾2打6 Kobe 3 連冠
夾Wade 又冠
證明冇Phil 同3 角戰術一樣冠到

Kobe 冇3 角=0 冠
Mj 冇3 角同柏賓=0 冠

Horry > Oneal > Lbj > mj
LBJ全能到仆街,淨係球商已經屌打
鳩比唯一比人吹奏嘅就係佢獨食
因為班mk籃波撚一樣
只要有一個呢d例子就無法邏輯閉環,佢地根本唔明呢個道理。如果話fmvp一定係冠軍球隊嘅大佬,咁fmvp頒畀敗方,咁係咪話冠軍其實係冇戰術核心球員?
係啊,獨一無二嘅jerry west,唯一嘅敗方FMVP。
刷冠邊個唔識
中投同腳步屎到一個點,奧拉祖雲教極都教唔掂,仲好意思話全能?淨係睇highlight唔該行開d啦。
你個廢柴一冠都攞唔到呢。
MJ輸咗都唔識喊,面無表情,豪無鬥心

球王喎
即係做得d動作好靚,但係入唔到波都ok
唔怪得咁你咁鍾意鳩比
巨星先打到三角戰術,因為對終結能力同單打要求能力太強。你家主子LBJ冇咁嘅能力咪打唔到三角戰術囉。三角戰術關鍵係乜嘢你都唔知就唔好係到9up啦。
明明歷史第一得分仲難過拎一冠
比你講到刷分邊個唔識
主你老母咩
講還講 唔好屈人係太監
我屌你老母
咁鍾意睇佢走步上籃天龍八步,你d癖好都真係奇怪。
鳩比無走過步
球商咁高一定係好多冠啦
4冠都唔叫多
4-6
補充,KB作為point guard場均助攻4.7次根本唔低,話佢獨食唔畀波嘅人基本上就係刻板印象。
你9up幾十頁就代表你啱?
岩呀
但係歷史第一得分果個3連冠都冇
3連冠>歷史第一得分
好好笑
熱火蝗2連MVP
4一陣
3一防
1二防
唔係戰術核心
全世界都有走步
但係你隻FOJ走撚左八步球証都幫佢唔吹想絕殺都入唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞