米高佐敦真係史上最強既nba球員

1001 回覆
476 Like 40 Dislike
騎士交全聯盟最高嘅奢侈稅幫佢補充勁嘅隊友,乜資源都投放哂,你知唔知啊?你嗰陣太細冇睇波?
我個長reply講哂騎士1.0嗰陣有咩全明星隊友,d傻西真係唔睇post。
做持球前鋒 run 戰術 必要時場上調整戰術 帶動球隊得分 給予防守指示 依啲Lebron都有做有read 唔係最高起碼算高呀嘛
求其講一句就當駁咗?唔見你出啲例子俾我睇睇佢iq 點唔高?😅
jordan poole夠高薪,又唔見佢勁?
OK果3年真係易喎
佐敦都要改例先贏到

當賽季NBA首次引入了「惡意犯規」此一新規則,活塞隊難以施展過去所謂〝佐敦法則〞的兇猛防守,使得佐敦在東岸決賽如入無人之境,以4:0橫掃活塞隊,賽後活塞隊球員拒絕與公牛隊球員握手。
細個開始睇nba 睇佢最尾公牛果兩年 真係覺得籃球係玩具來

AB位shoulder fake 跟住fade away就拎三十幾四十分一場
你咁講MJ只係贏好彩, 隊波管理層有眼光
LBJ就比隊垃圾騎士管理層累死
如果佢地調轉職業生涯MJ都未必可以咁風光啦
媒體操控,投咗一次唔滿意再投過。自己追英文新聞報導,google都唔係唔識哈哇?
英文都有農場文,當我愚昧,你快d貼source
占士後生都係超撚勁果種
老咗更加勁過老咗既mj
係高, 但係演技屎呢
三分雨屈死人仲恐怖,將我小學時既幻想變成現實
佐敦唔係退過兩次休,仲有啲乜春擺工潮,總得分應該高過LBJ

三個成日爭論既人當中占士既體能狀態真係keep 得好好,最差應該係高比,不過高比後生開始已經好多傷患用意志力打波
就係因為冇準則媒體評出嚟嘅所以先唔可靠,仲不如球迷教練選出嚟嘅一陣一防。
同我講我嗰啲有咩關係?
我都唔想架,但LBJ有次訪問甚至都接受咗呢個講法。你唔係反駁本人啊嗎XD。
8分釋兵權逼wade交出持球權呢點真係無恥。
d人距離幾個身位守,唔講以為打街場快樂籃球
又吹奏垃圾
佢唔需要靠1分雨
要做到呢一步先可以守到MJ本身就係實力ge肯定

但係獲獲又打又攬真係好易傷, 由其是MJ本身就係NBA搖錢樹, 更加唔傷得
佢係食姚嘅
對the dream 佢嗰時仲係rookie
吹到mj垃圾
我都真係第一次聽
MJ會令你覺得籃球原來係咁易打,同睇奧蘇打桌球一樣🤣🤣
易?罰你睇多次比賽回放。第一年西決打pacers,知唔知道pacers球員Jalen Rose故意墊腳kobe(rose親口承認故意,就係因為佢地覺得少咗kobe可以贏到湖人)搞到佢三級扭傷得嗰2分就退下火線。第三場kobe冇打湖人即刻輸。如果唔係之後佢隱瞞傷情(3級扭傷講成2級)帶傷復出,第四場加時鯊魚foul out後佢帶領球隊贏波拉開3-1。咁樣一輸變2比2士氣一逆轉之後當時賽制2-3-2,最後兩場番pacers主場打湖人就收皮㗎啦你知唔知啊?
你只睇到excel嘅4-2總比分,但根本冇睇到game 4 湖人加時驚險120-118勝出。

02年西決湖人打國王都係驚險萬分,最後都係4-3險勝。國王甚至要投毒陰kobe(係咪真係投毒有爭議但我信有)。你如果話易,其實係侮辱緊當年所有同湖人戰到最後嘅球隊同球員。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞