米高佐敦真係史上最強既nba球員

1001 回覆
476 Like 40 Dislike
Longevity 第一咪俾lebum
講GOAT就排5-10左右啦
嗰年 Dallas 贏佢開心到
Agree
Oneal單核3 連冠
Mj> oneal > other
係呀宜家好體力化呀,咁宜家d人又係咪真係個個都有本事做得晒所有野?
宜家你講到進攻勁嘅球星,d77/curry
咪又全部俾人針對進攻
lbj走漏人,眼神防守呢d都成日見架啦

如果你講體力,宜家仲要輪換添
你宜家搵到個球星一年打到足82場先再講啦
Oneal 件垃圾吹大咗
咁勁就唔會敗走騎士啦
下下陣地戰,唔使跑空位,打200場都得啦
6冠>4冠,皮已收。
你有冇睇playoff
班人終於肯認真追
咪又係全部戰術跑唔到最後無限單打
11 冠>6冠 皮已收
叫依家班人試下打09-10總決賽,睇下佢地會打成點?
關鍵時刻都係中投決勝負,邊個可以係低效區打出高於聯盟平均水準嘅水平已經係巨星。
Agree 所以
Horry > mj> Kobe > Lbj = Oneal
你知唔知jerry west好多係如今嘅三分線外射嘅超遠兩分㗎?冇三分係因為嗰陣冇三分線。真正技術好嘅,放係今日適應咗如今嘅打法一樣可以生存。另外,依家聯盟轉打法都係因為冇咗頂級傳統中鋒。再出一個鯊魚二世,你睇下會點樣?
cannot agree more 簡單粗暴
關鍵決勝時刻都係要靠低效區嘅中投決勝負。
過時既野梗係冇啦

你而家搵架馬車我睇?
最後一擊,二揀一,你會揀邊個?答案應該可以完結討論
KOBE 5678邊個位置都得。
LBJ?冇第一核心冠軍,最多都係得第二核心冠軍,唔該同pippen比唔好同d戰術核心球員比較,唔係同一條賽道。
4個FMVP 唔係第一核心,2個FMVP係第一核心

柒撚到核爆
佢係長處好長,短板好短嗰類球員,優缺點太明顯所以容易有針對性部署限制佢發揮。
Stockton assist+steal 第一, Stockton > LBJ
實係3冠都係oneal carry 啦
今年成個playoff 有幾多場波打到最後一擊?
我認同啊,指環王no.1, MJ都認㗎喔?輪到你唔認?
咪就係夾撚左你個leflop 先收皮囉
講撚左幾多次

夾你隻foj 勁左就係foj勁
夾你隻foj廢左就係果個人廢
睇清楚我講乜嘢,戰術核心總冠軍。你唔好同我講horry係戰術核心,佢只係角色球員。角色球員嘅冠軍同戰術核心比,唔好咁低能啦😄
咁你要睇下對以前d名宿嘅訪談同相關回憶錄啦。
唔好好似某湖人新領隊咁話以前d球員都係水管工,跟住被jerry west同其他人屌到開花啊。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞