米高佐敦真係史上最強既nba球員

1001 回覆
475 Like 40 Dislike
PLAYOFF都入唔到都唔好撚講人首輪出局啦
你想首輪出局都做唔到呀

唔係無啦啦整撚左個PLAYIN
哩幾年又係PLAYOFF都入唔撚到

你睇下你條on9占粉講d野幾冇邏輯 幾多人unlike先同我講邏輯啦

夾你隻leflop勁左就係leflop勁
夾你隻leflop廢左就係果個人廢
三分都冇 mj現代不入流
連登你班詹黑同溫層都好講
多人反就係唔岩
講事實就屈人係詹黑似捉你隻leflop咁仆街
隻leflop係flop 係走步 又賤格 擺都明都要死撐

咁撚賤格都做佢fans
証明你個人都係賤
咁佢傷完出返嚟咩成績咁巴閉啊

1月最後一場復出,11/31勝率,又幾好J喎
你上微博屌ccp睇下幾多人反你
根本物以類聚
連登一個specific 嘅討論區多人反就係錯
你而家就真係九唔撚搭八喇 柒到尻up
順便話埋你知,占狗傷出17場勝率係6/17

唔好咁啦 咁樣會逼撚死條on9仔架
你以為你mj又好好
又出軌賭博打人杯葛隊友
mj好似無走過步咁
打籃球扯到去人格
係咪冇論點到咁
見親啲占狗fans用咩傷之前第4我就忍唔住笑
打得30場出頭,前10-12名都係差三兩場勝差,喺度J第4
好過你沾為左證明自己係歷史長河格硬推自己個仔(場均4.8分)入nba比人笑呀
Green 踢蛋係對雷霆嘅事
停賽係因為銀仔介入升級犯規 由唔需要停賽變成停賽
Curry 個六個犯規有哂片睇
2016唔係黑哨撚有game7咩
知唔知惡意犯規係會累積
55pick都覺得好大件事
foul okc
最後打騎嗰陣罰

聽過秋後算帳未??
嗰下冇罰就係miss左架啦
有得咁樣罰返轉頭架咩?
不如下季po打返okc 嗰陣先罰呀笨?
惡犯會累積
你真係唔撚識

就係本身唔撚係一級惡犯 事後升級成惡犯
打人都比你護航
咁係咪kd >lbj
點解打完場波唔review?
final之前嗰幾日唔review?
係要打左幾場喇,湧有優勢嗰陣先黎review??
大佬你無啦啦停個主將
球團點部署??
打人都護航,我打你記得幫我請律師
開晒記者會叫聯盟升級cls
然後自己喺場上面mma乜事都冇
當時現場三個球証睇哂重播都判定無惡犯

仲有雷霆個下所謂踢j放係另一個人一定無二級(但nba事後追加二級)

對騎士又係追加 咁撚針對都叫無黒哨?
今時今日連登仔打波都勁過MJ
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞