米高佐敦真係史上最強既nba球員

1001 回覆
476 Like 40 Dislike
鄧肯收LBJ兩次皮,初代捕猩者,手下敗將,地位一定高過LBJ,同理,curry地位都高過LBJ,因為lbj親手送咗兩個王朝畀呢兩位球員。
遊牧王朝,你值得擁有😄
騎士shaq有睇過比賽既都知廢
撞唔太開人,又慢又跳唔高,又打唔耐
特別係受傷之後
你有冇睇波架
你知唔知鯊魚優缺點太過兩極同明顯,好易被人針對應付架?冇kobe之前佢經常季後賽被橫掃,唔係唔知啊嘛?
kobe夠好針對,你以為04活塞真係見到可以打柴f4,根本就係kobe自己既shot selection 差,射死咗f4
不嬲都話top 1中鋒係奧拉祖雲
打法又好睇,好似跳緊舞咁打波
又攻守都強,全能

比起shaq果種屈身體對抗
佢跨越咗活塞嗰座大山,然後活塞散架散班添。
LBJ?佢打唔贏就走佬投敵。唔係,係未戰先降啊。KD起碼都係打過試過,打唔贏先再投敵。
Kobe就更加唔好講啦?08年輸咗,10年復仇成功。
咁你出來打工有無轉過工?
咪就係夾撚左你個leflop 先收皮囉
講撚左幾多次

夾你隻foj 勁左就係foj勁
夾你隻foj廢左就係果個人廢
Shaq 單核3 連冠
歷史唯一一個單核3 連
我排佢goat or 歷史第2 排mj 後面

有咩問題?
打咗7年=無打
如果冇打又何來投敵
好啦好啦騎士shaq好勁啦
咁之後呢?
7年得1年有shaq
MJ有陪伴pippen成長,而事實證明pippen自己冇帶隊攞總冠軍嘅能力。LBJ從來都唔會陪伴年輕球員成長,從來都係要即時戰力,榨乾一隻球隊嘅資源同未來後就走佬!
佢有冇打過波
MJ做GOAT冇問題 基本上佢對籃球文化影響係不可忽視
但Lebron basketball IQ高 五邊形戰士都話廢 傳球視野 Read 根本冇得練 真係想知MJ靠單打可以行幾遠
90年代無得zone已經吹到防守強度天上有地下無 依家一個time out 都變哂陣啦
根本就係因為懷念以前所以美化咗成件事
mj 上籃
空中上完落個下
先再升隻手上 真係出手

現今nba 少見
淨係一個姚明,已經可以同佢五五波啦
Jokic 除咗籃板之外 冇一樣嘢會輸俾shaq
Timmy 或者攻擊力稍遜一籌 但係其他嘢全部屌打shaq 2002已經表演咗一次單人lock down shaq
拎nba同打工比
咁唔好拎冠軍啦
就咁打nba都有人工出
食蕉啦
佐敦同奧拉祖雲黎到呢個年代只會更加易打
強姦你所有人
依家既中鋒要有埋3分
但以前呢種玩腳步既守鬼到咩
LBJ留左騎幾多年你知唔知呀

果陣太細個, 無睇波?
年年戰績好邊度有draft pick攞到潛力新秀
唔敢答就收皮啦

一出世喺大城市洗走咩, 睇下騎士俾D咩隊友James先啦
改球例唔係應該舉wilt做例子咩
#151 講撚左十世啦
成隊all star都唔夠
rmbj 成個生涯不停換隊友連一個三連都無 好意思同人爭goat 知唔知醜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞