米高佐敦真係史上最強既nba球員

1001 回覆
476 Like 40 Dislike
三當家咁又係衰左dd
二當家就差唔多

打final 得8分
佢所謂5個位打哂就係要拎哂5個位置既甜點位辛苦野同埋數據睇唔到既野佢甚少做

假膠?依家/依十幾年激烈?
出手權同持球權係兩樣嘢嚟,好明顯你唔識籃球😄
LBJ中投掂?你在開玩笑嗎?
岩岩先睇到你尻up
而家NBA先競爭激烈?

哩幾年悶撚過西
激烈都講得出
湖人一大堆名宿,LBJ算條毛。Jerry West、Baylor同Worthy係湖人嘅地位都一定高過LBJ。
真,唔通畀d中投唔準嘅人大量出手咩。
你講FOJ 3隊FMVP先人地至同你講MJ 6 FMVP喎
吉邨春袋子可能係連登史上最燈既會員
唔知你係因為90年代 嗰班阿叔 有情懷 定係真係唔用腦?

NBA球隊就係得咁多隊 但係依二三十年打籃球人口增加咗幾多? 人才嘅基數大咗幾多? 科技進步咗幾多? 訓練同埋戰術進步咗幾多。
你會唔會真係認為當所有嘢都有進步嘅時候? 反而人類籃球技術會退步 ?
射波越嚟越準,越嚟越遠。 人嘅營養越嚟越好。 跳得更加高跑得更加快 戰術嘅邏輯更加複雜同埋更加有效率。但係依個時候竟然冇人能夠三年霸 連二年都無。

只有一個可能性 就係因為大家越嚟越強 人類對籃球嘅能力已經強到以前嘅年代冇辦法媲美。冇辦法可以輕易做到以前嗰種三年霸
d占屎粉就係咁撚on9
其實鯊魚去騎士後數據下滑嘅原因好簡單,因為佢個得分位同某LBJ重疊得要緊要,都係要衝擊籃下空間,所以咪⋯⋯
三姓家奴最後一個stop湖人? 仲想湖人排得前過依班名宿?
三姓家奴最後一個stop湖人? 仲想湖人排得前過依班名宿?
真係強姦一早坐監,唔好造謠。
係出軌,但唔係強姦而係所謂黃腳雞同「仙人跳」。
LBJ 籃球iq高?你一定生活係平行時空😄
事實如此,講事實都唔得嘅話咁你咪惡過共產黨?😄
08-09成個聯盟吹到23vs24,24係決賽等23,點知23被howard收𨶙咗皮,howard場均5.幾犯,球證幫到出哂腸都贏唔到😄都好,如果唔係入咗決賽被kobe屌打咗就唔會有今日咁多事。
05-07咪2年
佢捱咗7年又睇唔到
有shaq咁carry得唔得
你d強姦犯迷再講唔過咪曼巴精神
kobe生涯高光咪係墜機囉
歷史地位即刻飆升
11冠>6冠 完
bill russell goat
D罰球勁撚準
OK王朝,嗰隻湖人係雙核唔係單核,冇睇過波就唔好係到鳩up唔該。如果唔係點解nba官方定義係ok湖人王朝而唔係鯊魚湖人王朝?
單核三連冠嗰個係米高佐敦。
係勁,可惜直升機帶走左佢生命
咁夠係公牛王朝,從來無聽過mj王朝咁柒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞