米高佐敦真係史上最強既nba球員

1001 回覆
476 Like 40 Dislike
你goat 歷史1大咁撚勁仲要加個歷史75大ad都唔夠衝冠?仲要透支未來?
係勁但除咗公牛冇人要喎
邊似你mj原地退役,下年照舊55勝咁勁
同埋邊有球隊拎冠軍唔透支未來
用pick嚟補強有咩問題
當我馬後炮bI lonzo ball randle依家係球隊會勁咩,而且1冠1西決好羞家咩
聯盟30隊好多球隊30年都冇1冠
湖人嘅圖騰可以係logo男,可以係魔術師,可以係黑曼巴,但絕對唔會係LBJ。
果時細個睇nba, 好多好睇 好似有艾佛信,柏賓,高比,jordan

去到james反而冇再睇nba
選秀小年次輪肯定可以簽d潛力新星啦
無人話係湖圖騰,純粹係nba嘅圖騰姐
好過你班友精神分裂,個L個post鬧非裔難民
好獨到,好清高
你可以咁講㗎
但我想請教下curry有冇係榨乾球隊未來之後離隊?
離隊一次算 我當你遇人不淑
離隊兩次我盡量隻眼開隻眼閉
都已經唔係被球隊trade走,係自己搵嘅隊友
離隊第三次都唔算係榨乾每隊未來
咁樣雙重標準得唔得㗎?

呢啲咁嘅三姓家奴
仲好意思自稱goat
真係得啲弱智球迷先肯埋佢單
好在foj同kd冇聽haters講留隊
唔係既話0冠直頭連討論既機會都冇
榨乾之前有冇champ,同埋真係咁榨乾而家熱水騎士過得好差咩,主力走沉3 4年有咩咁出奇,mj無縫接軌線出奇,好似冇左佢冇問題咁攞完冠軍又要未來邊有咁著數
咁你都成20年冇睇籃球
揸到咁乾騎士2.0 ky點返黎
佢d騰空真係勁撚到懷疑做個轉體2週半先上籃都夠時間
lbj榨乾勇士未來,以前送咁多冠比佢地搞到curry班元老拎咁高薪
鳩吹還鳩吹 你都要入到 球證影響唔到球員命中
X2 mj 年度再加 2000年頭呢代
經歷過之後真係無興趣睇而家nba

另一邊足球都係,愈黎愈悶
其實你盲撐都無用
全世界主流意見都係MJ>LBJ
唔知你有咩好拗
分分鐘LBJ都覺得MJ>佢自己
鳩比憑咩
憑佢早死
人地leflop 自稱自己係goat呀
唔係d占粉做咩會冇狗蠅咁咁周街咬人
湖人從2022年計未來8年選秀權狀況(以2022年嘅時候嚟睇)
2022年首輪簽:無 次輪簽:無
2023年 首輪簽:1個(塘鵝有權與湖人進行互換) 次輪簽:主隊簽+1個來自公牛的簽
2024年 首輪簽:可能有(決定權在塘鵝) 次輪簽:1個來自灰熊或巫師嘅簽
2025年 首輪簽:可能有(決定權在塘鵝) 次輪簽:主隊簽
2026年 首輪簽:主隊簽 次輪簽:無
2027年 首輪簽:主隊簽 次輪簽:主隊簽
2028年 首輪簽:主隊簽 次輪簽:主隊簽+1個來自巫師嘅簽
2029年 首輪簽:主隊簽 次輪簽:主隊簽
總結 算上同塘鵝交易AD送出的嘅16年恩格林、17年哈特、2019年4號簽、20年首輪換咗舒路達21年首輪換韋斯布祿、22年首輪畀咗塘鵝23 24/25 兩個首輪簽互換權畀咗塘鵝。
LBJ已經透支咗從2016-2025 近十年入面大量嘅首輪簽 。
呢d唔係榨乾未來,咁我覺得你對眼可以挖咗佢唔要啦😄
咪就係,人地curry有陪KT成長,有陪球隊重建再攞一冠。佢地主子識得咩?球隊重建就即刻走佬!
同樣四冠,curry同LBJ走兩條賽道,後者走捷徑,玩旁門左道,所以後者冇資格同前者比。
都話送鄧肯一個王朝同curry一個王朝😄
真係多謝哂,蟹漿都被打出嚟。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞