米高佐敦真係史上最強既nba球員

1001 回覆
476 Like 40 Dislike
我話佢小前身材,控球技術唔夠curry細膩
mj控球都無curry細膩啦
組織關控球技術咩事

比kd屌打都好講
你以為kd點解係雷霆無冠
呢頭話比一個星期湖人簽人,跟手一日唔夠就拿拿聲簽104m 1+1
KD finals 2:1 lbj KD係雷霆都係入過一次finals輸比熱火三巨,佢係雷霆無冠未必完全關lbj事
勇士贏都未必完全關kd事
除咗小前有邊個位置騎士係match up到
klay 大v pg marshall cp3全部優質輪換冇晒,簽閪
就憑冠軍多過佢,技術又好過佢,巨頭隊友又少過佢,唔洗好似佢咁做4姓家奴都拎到冠
夠未
是但啦你繼續盲撐,你主人不嬲講野無句真,你現實都係呢類人
:我會幫湖人培養年輕球員
巨頭少
2代f4加埋都6個
fmvp得2個
shaq二當家都好講
shaq無kobe係無champ
kobe無shaq無playoffs
佢嘅條件係優質輪換,實行唔到頂薪有咩問題
橫掂jeaniebuzz唔肯洗錢
就憑冠軍多過佢,技術又好過佢,巨頭隊友又少過佢,唔洗好似佢咁做4姓家奴都拎到冠
夠未
巨頭少
2代f4加埋都6個
fmvp得2個
shaq二當家都好講
shaq無kobe係無champ
kobe無shaq無playoffs

唉你真係柒少陣其他沾狗收哂皮得返你係到吠自己都唔檢討下
哈幾好笑,f4除咗ok同猴,馬龍嗰啲加埋200歲都嚟緊又計
咁你lbj係咪都要計?真係要計?你自己上面先大把理由唔計喎
真係要計,咁可能會突破20個,你確定要計?
0607拉住隊G league同巔峰太陽搶7都唔知
話自己睇咗湖人20年可能2020個20都未定
佢9up左句kobe自從04之後基本上唔守對面主將呀嘛,咪最少要吹自己睇湖人睇左20年囉,現實可能20年前都未撚出世
你地melo rose it shaq howard rondo之類都計,咁我都冇辦法喎
又鳩噏
咁實際佢係咪唔守
無shaq無playoffs係前期既kobe
中期咪有champ
0910佢係老大
3p時期唔係呀嘛
從來冇討論lbj係咪goat
純粹係講緊你地貴古好雙標咁discredit
講到一文不值
客觀講lbj top3都係公認
kobe係我心目中係7-8
如果lbj唔係top3你承認你係hater啦
咁勁未一樣過唔到大腸,有撚用咩
得占狗會j 數據 even 豬波
18 年滅霸但輸4:0 🤣🤣🤣
係啊,所以大家都計最公平
你LBJ有20個,高比6個
喺組巨頭隊友方面,Queen的確係goat,認同
20個
繼續吹
搶7(輸)
仲講Kobe做乜春
而家湖人已經變成LBJ嘅形狀
呢樣野根本無爭議
擺佢係現代一樣係top
佢係上一代當中就係技術最全面既代表
攻防一體 最無解既得分手
然後成日有人話佢係呢個時代打唔到咁好
最後屌柒你班弱智仔
憎一個人憎到降智
完全接受唔到籃球進步嘅事實
你地班廢中就係下一代嘅boomer
繼續睇回憶波同球王片打飛機
mj係勁 kobe係勁 lbj係勁
去到咩時代到一定勁到仆街
你班傻閪一定要抬一踩一
完全唔識appreciate
唔講以為lbj姦咗你老母
.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞