米高佐敦真係史上最強既nba球員

1001 回覆
476 Like 40 Dislike
由佢選擇痴其他球星組巨頭,佢已經唔係神級
停一場
連續輸3場都有得賴
同bubble一樣唔係lbj贏根本冇爭議
同埋16年除咗你班弱智詹黑之外
根本無人質疑
幾時開始陳述對lbj不利事實就係占黑

標籤陳述事實的一方唔會加強你們的說服力
佢東岸之旅個時最勁咪2年生tatum帶既塞,咁撚樣都要吹奏?入到final咪見真章比KD吊起黎打
唔啱你聽就標籤人做詹黑?咁調返轉講16年除左你班弱智沾狗之外根本無人唔質疑
最簡單 睇佢第一年去西岸冇明星隊隊友係咩成績咪知咩事
沾狗:入到final=歷史第2人, 入唔到playoff=隊友cba
MJ>KOBE>DUNCAN>>>>>>>>>>>>>>>>>>>CURRY>FOJ

一個自稱係GOAT既人根本唔夠格
上面隻占狗 要人數左佢場均走步率有幾多?先屌得佢呀
陳述事實
green踢蛋只係個引爆點
勇士打雷霆踢水行俠已經有案底累積
打人唔禁得咁我打殘curry咪贏到
好似zaza咁
6犯就係針對你都幾好笑

如果咁多人質疑2016決賽點會咁多人話係近年最好睇既finals
未傷前西2
湖班新仔廢又瀨占?
20 年ad 即冠
21 唔係ad 傷,占點會過唔到大腸?會連一節都贏唔到?
22 75 大隊廢全部老弱殘兵
笑撚到我第一次聽場均走步率
沾狗真係好鍾意對住excel打飛機
呢球有入咩
攞球miss嘅話走步
你知唔知佢之後fade away3分絕平然後贏
就係咁都唔撚入先好笑
走步都唔撚入就死撚左佢啦
唔能入但係贏
https://www.youtube.com/watch?v=wtf7kQZC6gw
小跳步完再行多2步
仲要係playoffs 都唔吹
吾皇真係GOAT
入到FINAL但係輸 你地都拎黎J啦
on9仔邏輯
首輪出局>>>>>入finals輸
PLAYOFF都入唔到講乜撚人首輪出局
占粉邏輯
PLAYOFF都入唔到>首輪出局
I believe you!就買通裁判

用養身波INSEASON同PLAYOFF比 占粉真係好邏輯
又嚟未傷前幾多幾多,季中都未到嘅成績就收收皮先
咁佢入finals你屌what
九唔搭八
你個豬腦99%都係討厭lbj
處理唔到正常邏輯牙
輸波怪一個受傷無他嘅人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞