覺唔覺啲環保hater好7嘈

803 回覆
171 Like 1880 Dislike
方案實會有
但係執行起上黎會唔會太麻煩 唔方便 做唔做到
講我都識講啦

不過呢條友應該都係偏激份子
你老豆老母就係太環保生左你呢隻雜種綠色塔利班出黎囉
係係係 你答我唔就攻擊我啦下
唔係呀 我覺得搵六萬係智力正常架咋 但原來唔係
離地嗰個係你呀, d正常不過既事 停車俾錢入錶入停車場
d司機偷雞唔做 你就當咁樣先正常
你答我泊車唔係去停車場泊車位去邊啦 醒目仔
全世界好似你咁咪仆街囉
你用口食飯都應該覺得太麻煩 唔方便
去吊鹽水啦 低能仔
數下自己既回應總共用左幾多粗口,寫左幾多類似 "柒頭"咁既詞語先

當一個活在自我世界既人,再無實質論點,再無法理性討論,詞窮技窮,就只識得不斷人身攻擊
你係咪講粗口會打冷震嗰d人嚟
咪轉移視線啦
唔好再老屈揸車就無得堂食好唔好呀
你睇下佢覆既野似小學雞嘈交
唔似樓主真係拎啲資料出黎討論下

上次我同佢講山卡啦地盤裝修真係冇餐廳
佢同我搭車出去食 一來一回45分鐘啦
然後佢同我講Google map 3分鐘
唔洗等車 唔洗行過去
我就知佢幾咁荒謬 為贏而嘈
唔好又講返你d柒頭野啦
一開波吹撚到地盤無水用
之後吹撚到幾遠幾遠原來係車程3分鐘
都話你弱智架啦
又要提起你連的士都唔識call定
要講既我都講晒,其他人睇得明,係你睇唔明,建議你訓練下閱讀理解,用僅有既的智慧睇多幾次人地講乜去參透(假如你仲有少少智慧)
我都睇唔明點解有人可以幻想到揸車搵食就無得堂食
條友現實似係頭dupdup唔出聲
上黎拎優越感
係呀係呀 現實頭dupdup都寸撚到你成隻狗咁啦
見到你好似見到小朋友嘈交咁

琴日你又叫我唔好覆你
你又話唔會覆我 話我唔夠你嘈
然後又係咁覆我
你傻撚咗呀? 我點會唔覆你 你咁好玩
典型連登仔
理解能力低,記性又差,辯論技巧又弱,唔識理性討論,無視現實
唔係咁仲可以點丫,係可悲既
係囉 典型連登仔 垃圾loser地方
咦 乜咁啱呀喂
我諗正常討論 好似樓主咁
其實大家可以傾下既
你係得既 繼續無視現實自我感覺良好
答下我抹完餐具點唔衛生
答下我全港揸車人士點堂食
同你d唔撚正常既人點討論
食餐飯都要人教
以為你淨係無知
點知仲咁撚蠢

有個棚就有時間準備餐具?
棚係大圍嘢,餐具係私人嘢,
唔通你老細咁體貼,估到你咁撚蠢連筷子都未必識用,準備定叉羹俾你呀?

餐具係要行動前準備
即係個個去拎完槍,仲要去拎叉
你睇龍咁威大㗎?
咁撚幽默,以為個個二世祖,出勤時仲可以去買架車
點解你可以咁戇鳩架
梗係一早計劃晒既事啦 起棚買飯嗰個唔會準備埋咁撚醒目呀
你唔會係以為夠鐘全部人去買返再返嚟食下話
你真係好撚搞笑
有水準

環保撚不學無術又現形了
你笑點同智商一樣咁低呀?

一句梗係一早計劃哂
就乜撚都講哂

你講嘅準備餐具,係指警署canteen個啲定係邊度攞到?
邊個去確保餐具衞生?
你咁有計劃,會唔會話俾大家知,聽日幾點邊度有罪案發生,等大家避開,同拎定餐具吖嘛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞