覺唔覺啲環保hater好7嘈

803 回覆
171 Like 1880 Dislike
未撚驚過,不過我有正職得閒先覆兩句啫

屌又係啲傻鳩留言,點啊有個高質啲既嚟拗點解環保高壓政策唔好未?
揸兜就最環保
唔覺,完。
我咁撚辛苦賺錢為咩?就係想生活愈黎愈好。家下你叫我走返去過石器時代生活?

你咪撚係度出po啦,出去人多地點嗌咪啦,慳電又環保呀記住唔好戴口罩呀嗌呀
駁唔到就駁唔到啦
學人懶型咁話駁都廢事
咁撚環保你仲上連登?
上連登唔使用電?電話電腦好環保?
「弱智發言駁都廢鳩事」
但又嬲到仆街逐個留言copy開po駁
想知環保撚個腦係咪用膠做
弱智發言駁都廢撚事 ;⁠-⁠)
一大班 環保hater 係出黎分散大家注意,

將政策失誤焦點轉移

唔係點會咁有系統性
本身大家都嫌香港餐廳貴得嚟質素又差
而家環保政策仲要補多一刀
連餐具都要用紙
食物本身已經差,要大家再食埋紙既質感
差上加差
都係留返啲錢多啲上大陸消費仲好
反正香港都愈來愈似大陸
不如趁早多啲上大陸適應好過
弱智發言駁都廢撚事 ;⁠-⁠)

咁你又開po

晒gas
男裝長裙、裙褲、短裙,邊到有賣?
https://lih.kg/2266459

睇下有冇正常人,好似真係冇乜
人類用電生活都係最近百幾年嘅事
你可以試吓生活完全唔用電,睇吓你點生活
你緊係唔明啦
人地幫政府維穩緊呀
你有冇見人鬧政府丫?
無呀,個個都帶風向鬧環保撚啦
連登維穩基地黎㗎
樓上唔叫老細熄冷氣改用小風扇?
講唔過人就block 社會垃圾
[有圖]各區連農牆美化計劃
https://lih.kg/1366487

大家可以報國安
反駁隊 Gotcha
其實可以,不過我做緊既野可能有效地令城市環保好多,所以繼續做
捉撚晒你班環保撚去集中營活摘器官就啱啦 一個仆街環保撚死可以減碳又救到人
屋企上年冷氣因為太少開真係壞咗成年無整

同埋而家好多新冷氣system 都可以將能源消耗 and 避用會污染嘅制冷劑,如果係office返工嘅都冇得揀既。

我返工唔係玻璃office,真係可以涼少少就唔開
係咪覺得自己好撚型
屌你個老味,自撚私 為左自己環保既慾望,禍害左成代人

改改改你老母咪自己改lo, 迫人改就唔撚自私咩屌你老味
每日都要打丁
https://lih.kg/fzCHBT
#1 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區

巴打都好環保喎,我都話要用袋袋避孕,諗緊可能結紮,你直接寫落牆唔益啲女,果然要跟你學野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞