Router路由器 集中討論區(64) 為己為人 中共牌子勿選購

611 回覆
8 Like 0 Dislike
冇6g 就觀望下先啦, 就算有 5+5 mlo 實際未必好過 6G 320mhz
有冇人用linksys MX4200
用pc入web interface,...無得登入,淨係藍畫面??
我都今日收左貨😂唔知點解速度慢過Ax82u 少少,但覆蓋就好好多
你又係順豐?😂
點先叫速度快? 睇speedtest?
順豊呀。用Speedtest睇。
AC82U 對正可以去到800mbps .XT9得600mbps~700mbps
你老闆, 最近手機掛機又成日斷
想入個個linksys admin page轉下channel (之前呢度教左我, 佢auto會揀埋DFS channel成日斷, 揀左固定161 80MHz)
琴日開個http://www.linksyssmartwifi.com/藍色空白一片, 要用192.168.1.1先load到, 轉40MHz試下, 都係斷
今日再想入去, domain用IP都唔得, clear cache都唔得, 要用手機app
係咪插多左條線落modem loop死 拎左modem ip
如果價錢一樣,想問邊隻會好啲 (只可以2揀1):

1. Linksys Hydra Pro 6E MR7500 (6E)
2. Asus RT-AXE7800 (6E)
無呀,無郁過,都係一條線
佢個網load到晒啲.js出黎但頁面都係爛左空藍一片
同價位除咗mx4200 之外仲有咩選擇
唔知買一隻定兩隻好
我琴日測過郁有8xx 好似
美馬 一隻開兩隻 係要用轉插咁大把
呢隻嘅話個價特別平
同價位買其他牌子可能要低一格
冇6G真係買返GT-AX6000好過

又要跌多幾百
d人話呢隻係ASUS AXE7800既升級版
過一排就出88u pro
如果價錢一樣,想問邊隻會好啲 (只可以2揀1):

1. Linksys Hydra Pro 6E MR7500 (6E)
2. Asus RT-AXE7800 (6E)
唔好意思 想問一問 如果係廳裝機

屋企走廊原來無插蘇位 直接插個mesh 落尾房 其實係咪無咩作用 原本用mesh就係想關埋尾房門可以收得好D 唔該咁多位大佬
你set返做香港再換返條lan線試下先
不如等be88u好過
pxxw個d租機plan貴到on9
單買仲平
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞