Router路由器 集中討論區(64) 為己為人 中共牌子勿選購

621 回覆
8 Like 0 Dislike
asus個app ge speed test?
asus app個speed test 做到9百幾mb
但果個唔係check 光纖入黎個速度咩?
但我手機就用ocfa個speed test就得番4百幾
咁即係 wifi 問題, 電話係同一部?
有冇搞過QOS speed limit?
anyway 試下入去enable 再disable speed limit
我同你一樣
通常你哋家居寬頻續約係咪都會拖到最後一個月至揾 CS 傾?
網上行仲有半年約就通知我要續約
新約同現有合約內容不變,HK$119 變 HK$118,送 1,500 Club 積分
同一部電話
之前有多手禁過 跟住熄番
好 今晚試下set 個speed limit 試下先
係咪即係依到熄左佢?第一次用 唔係好識
睇下有冇ching解答到我地
No ar 你禁入去每個device 跟住有得set speed 你試下求其set一set再disable
個價咁平就冇所謂
我用香港寬頻佢早半年打嚟,夠膽死加幾廿蚊
搏你唔識嘢又OK佢
開咗會變慢,唔建議
QoS就係我圖裡面嗰個位,照其他巴打咁講,就咁switch off就得
但係一續續 3 年
你得左??而家快番??
未試,今晚試,按照佢地字面上意思應該係咁做
因為佢一個disable = 所有野disable曬
家用now 1000m 行緊ac68u , 好似壞壞地, 轉linksys mr 7350 ok?
我果個反而減50
巴打,我頭先熄完都唔得,跟住resatrt完就ok
依家ipad 6xx mb
iphone就5xx mb
又想再請教我見ASUS啲水貨平行貨一大截,會唔會有伏
邊D 水貨先?

其實係行貨貴其他地方一大截
櫃內高度好矮,
其實AX86u Pro 唔打直擺出黎,
打橫收入櫃用唔用到?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞