Twins算唔算係香港史上marketing最成功嘅產品

1001 回覆
1316 Like 67 Dislike
到底你個童年經歷過啲乜嘢
打造
國民教育真係成功
夠你無聊咩,追下明星就屈人低收入家庭
你真係唔可以怪人話你弱智
咁你鍾意啦反正呢個po就嚟完
同你呢啲人討論冇乜價值
樓上條友都唔知係咪你同事
回得咁快
外國讀書長大但又留意twins 仲分析埋人地fans 家庭背景
當年titanic hit 到暈,之後又有阿妹,廣東歌自己質素下跌完全唔夠抽

以前香港不嬲都有聽開英文歌,pretty woman 紅爆全港,仲有人鬼情未了主題曲,仲有一大班台灣歌手嚟搵食都hit 埋,先要懷念舊明星舊二線,之後谷咗四大天王出嚟係咁造神偶像派氾濫,不過都叫做止到血整返旺廣東歌市場,同埋嗰陣某啲碟都幾高質,所以又炒返旺巿場。之後翻版橫行,啲碟質素下降啲人開始轉聽其他歌,到titanic 嗰陣好多人正式唔買廣東碟
佢到而家都仲未答得到點樣得出嚟嘅結論我都幾肯定去聽演唱會時人成就一定高過呢條友
你冇話過你唔係低收入家庭
咁係咪我講中咗你吖?
你直頭有亞氏保加症
每個成功嘅marketing都需要一個條件
就係要有白痴嘅顧客
你呢啲人 洗組隊嚟屌柒你咩?
你日常生活應該都得罪唔少人啦
你有冇朋友㗎?
不如你又講吓你有幾巴閉屋企?
其實好白痴,明明講緊twins係都要拉去依家嗰班,都唔知係唔係PR
我無追twins ,係你話話嘅大部分都係低收入家庭
你有咩證據?佢地演唱會入面嘅人大部分窮撚出身呀?
證實呢?
佢話追twins 嘅人九成係低收入家庭唔白痴?
你睇返條傻閪上面先啦
如果你後生有聽過下廣東歌
你都比佢話埋一份
係直指英皇 廣東歌
就好似台灣個羅志祥咁
羅志祥當年喺台灣紅到爆,極多fans,歌影視三棲
但係就永遠入圍唔到台灣金曲獎因為金曲獎只睇歌手實力同作品
明明自己話人留意星夢就係無聊
咁佢外國讀書又走去留意佢口中垃圾twins 嘅fans 係咩家庭,佢咪仲無聊
嘥氣啦
呢度啲人聽低質嘢大仲唔知要進步
所以到咗佢呢代香港咪冇樂壇
細個我夠聽兒歌啦 講緊係幾歲果陣
唔係到中年都仲係咁弱智比錢人洗咩
原來你都係低收入家庭,做咩唔受高尚父母影響自細聽古典音樂,走去聽兒歌
冬天的故事真係正到無輪,佢d歌換第二個唱已經無乜feel
所以話你睇野真係好撚窄無錯
細個聽=大個繼續迷緊?
老實講我都好多年無聽返twins
唔係佢開演唱會都忘記左呢一pair

仲有 你條友夠膽就尋晚去紅館門口講呢返說話啦 依家先發地圖炮有閪用咩
佢岩岩先認有聽兒歌,睇黎佢都唔係咩高收入家庭
我就係喺外國讀書sub咗網上蘋果所以我成個禮拜都有雜誌報紙睇
你呢啲弱智梗係唔知有得做海外版月費讀者?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞