Twins算唔算係香港史上marketing最成功嘅產品

1001 回覆
1316 Like 67 Dislike
求其搵啲𡃁妺已經可以唱
可能真係,但上天揀中咗佢地
咁老實講,佢兩個咁多年唔反面,捱得過啲負面新聞
都算係佢地EQ同AQ勁既
嗰陣嘅小恩子都屌打哂千嬉年女歌手
人多反而易罵交, 多是非
睇下飛輪海, 鏡就知
唱就個個都唱到架啦
但係咪求其搵2個後生女都唱得紅先
同期2R唱佢地啲歌,唔知得唔得?
英皇PR
咁佢地真係好好彩
就算係英皇都已經20幾年捧唔起咁紅既組合
Hotcha 三個都不和到出晒面
政治上腦到阿嬌都叫有實力
咪就係當年求其揾左兩個後生女 - 叫twins ,結果唱紅左囉
大家都係後生女,點解at17冇咁紅,點解2r冇咁紅
咪就係topic講緊 成功既marketing囉
唔明你地係咁講 邊個唱功幾好,邊個又吊打邊個做乜
marketing 時勢 運氣
咁都要睇時機
Sammi 捨不得你爆返上嚟因為嗰陣真空期
彭羚嗰陣上到一線頭都係因為真空期
王菲咁快彈上天后係因為嗰陣冇相應對手同佢鬥而憶蓮出咗野花之後已經失勢走緊下坡
Twins岩岩出道個陣係傳過不和既,同埋我都成日形住SA會成日係背後笑尻呀Gill
觀眾緣都係人緣
簡單講個個都鐘意佢
同期仲有李慧敏,林子詳老婆
針對佢哋啲歌本身求其搵兩個後生女都唱得,,而唔係冇人唱到佢哋嘅歌
你去聽下ViuTV同tvb班妹豬唱

或者YouTube 任何一個cover
得she同twins真心做到朋友、姊妹

兩隊都有個樂觀陽光嘅人,一個阿sa 一個Ella

成隊cookies 9個人都無一個性格係咁

中和返
Marketing成功到每逢過年都記得佢哋
聽下twins啲 cover, 包括佢哋咁多年來啲演唱會嘉賓

真係唔係求其搵個人就唱到
一開波 打側手翻
應該入到
twins既彈起,未必係因為其他人有真空期
而家佢地創造到一種需要,令嗰個時代大家覺得要有一隊青春組合
Twins紅既時候,一樣有好多女歌手紅
但大家都會去聽吓佢地既歌同睇佢地啲戲
莎莉係主打熟女市場,本身同王菲冇乜衝突,同埋當年沙莉力捧王菲上位
李蕙敏,sammi 彭羚本身全部都唔係天后料,不過sammi條件喺嗰陣嚟講較好自然把握到空缺成功上位
咪就係時機,嗰陣搵另外兩個𡃁妹加PR飲頭啖湯都會紅到
Push
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞