Twins算唔算係香港史上marketing最成功嘅產品

1001 回覆
1316 Like 67 Dislike
好似電影咁,你可以睇王家衛又可以睇王晶開開心心睇戲笑下就得,一個市場係好嘅就應該咩都有,喺度踩人
你唔講以前可以租碟?
我都租過唔少日劇美劇台劇

你究竟咩年代
你好撚煩呀咩擺龍門
我話9成係低收入吖嘛
仲有一成咪何超蓮呢啲奇人囉
你睇清楚先玩捉字虱啦
佢都on9,佢講依啲野外國咪一樣仲癲,南韓練習生咪慘一百倍
咁你一開始唔咁講?喺度兜話人on9把撚?
同埋你有無數據呀?無你收皮啦
啲歌其實係夾返佢哋幕前形象
你俾楊千嬅容祖兒何韻詩唱戀愛大過天,啲人只會心諗jm9
咪雯雯囉
咁你點睇南韓練習生呢,慘一百倍喎
佢呢單嘢訪問之前都有講過,曾經想退出娛樂圈,仲一直深潛內地,但係因為阿Sa容祖兒呢啲不斷陪住佢幫佢頂晒,佢仲可以出返嚟真係一個奇蹟,同埋睇得出佢對鏡頭訪問嗰啲好敏感
唔止,仲有莊x兒個啲嘅
我唔明你頭一段有乜嘢相關?

何超蓮比人話追台星戇鳩同你真係追個世一球王你認為係一樣咩?
仲有 佢地咪一樣拍拖結婚食飯搞野
講到賣豬仔咁,要講就講阿嬌唔生性
正值人氣爆燈嗰陣時搞單咁嘅嘢 累左阿sa
追星都一定係受父母影響
咁我想問睇日本av又係唔係低收入家庭影響仔女?
其實你知唔知廣東歌以前先係新潮嘢,國語先老土同埋聽張學友嗰班白領嚟,平時都有聽開英文歌,只係之後冇人可以聽先轉場
就算追過星都俾你話戇鳩,咁人生仲有啲咩娛樂係可以唔俾你話戇鳩?你柒左就潛啦
細有細追大有大追
買隻碟一百幾十,住公屋都拎到出嚟
我唔識一個90後屋企無電腦,最多你話窮D部機舊D要一家人share,唔會好似而家咁一人一部
佢講緊低收入嗰D可能連食都無得食,已經代表唔到大部分人
讀書 工作 品味就話可以受父母影響姐
屌佢老母娛樂都可以講埋一份
吹撚到啤一聲
你咁講 習近平都係政棍天花板
靠人緣build up自己成個career

佢同楊千嬅一樣都係上完台就拆台
所以我估佢之前係大陸應該depression食藥
先搞到會講啲咩拍拖真係想拍拖

依家應該斷左藥轉數快返

但啲傷口係唔會消失
見到佢有煙花個啲都會縮一縮
同埋佢地的確係個時最多人追最受歡迎嘅香港女偶像
如果係低收入家庭先追,咁其實香港九成九家庭都係低收入家庭,咁打依個市場有咩問題?唔通要打個0.1%嘅高收入家庭?佢地追星會願意俾多100倍錢入戲院同睇演唱會架?
成功到咪得
如果佢係上流社會
佢都只係一個上流社會嘅下等人
郁啲就話人哋垃圾
上面條友話求其一個都唱到Twins D歌
我識啲中年人話唔明點解啲後生包括自己個女會迷k pop,因為佢地後生個陣韓國仲係咩都好廢嘅年代,咁又點影響到個女呀
如果你有睇過「因為是朋友啊」
會更加體諒阿嬌呢個人
其實唔洗理條傻鳩啦

「入得去聽嘅都算垃圾
9成係啲低收入家庭長大」
佢都已經幾乎將垃圾同低收入家庭劃上等號
仲有咩好講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞