Twins算唔算係香港史上marketing最成功嘅產品

1001 回覆
1316 Like 67 Dislike
點解要人收皮?
講中咗你咩咁嬲
講唔中嘅又冇嘢好嬲
呢隊cookies 黎 ching
唔中意就唔好夾硬入場啦塞張飛俾佢啲姊妹陪佢睇仲好啦 自己一個人可以靜靜地打機
依家有名人入場就話俾面派對
你個龍門搬得好離譜下喎
又搬真係到底知唔知道自己講緊乜嘢
當年興唱K,宜家K房都無人去
你覺得一樣我唔覺
我幾時有嬲?叫你收皮=嬲?
下下從你個角度出發 咁應該14場有入過去嘅觀眾都係低端人口下等人
依個比較都無乜意義,捧唔捧得起本身就好睇咩環境,單就twins廿年不變嘅能力嚟講,放係有造星嘅年代英皇都未必捧得起Twins,英皇都捧唔起新人係有聲氣

唔係話依兩件比人笑代表Twins好有能力,Twins嘅紅都只係無同類型比佢地早 出啲歌有諗過 英皇當年識玩一堆因素加埋先做到Twins放落18年出道可能仲差,無跳無唱只賣青春活力,邊做得起
當年興唱K,宜家K房都無人去
即人地入場涼冷氣呀?你不如話去睇k pop 啲人全部都係咁
吹撚到話人哋俾面派對兜到冇嘢好兜
Error remix再翻唱,應該都幾正
咁唔止陳慧閑添 你唔逐個數出嚟?
即係佢哋係fans 走去買飛入場?
照佢咁講,所有去演唱會嘅知名人士都可以係架喎,屋企有錢緊係要迷古典野,洗聽演唱會咩
你都戇撚鳩㗎 如果唔係真心想聽
洗撚俾面孖女?
佢乜嘢江湖地位 除非你攞支槍指住佢
你咁緊張要人收皮做咩?
你自己開過個討論區嘛唔比討論
collar跳舞得咁好都叫垃圾
依啲有錢人秒秒錢幾十萬上落,會唔會貪唔洗錢買飛先去呀
覺得你on9咪叫你收皮囉,咁就覺得人嬲?
真係人唔笑狗都吠
閒閒哋一個演唱會入邊有幾個醫生律師會計師有幾撚咁出奇佢走去笑人哋下等人

同一個做妓女嘅媽唔可以生一個做仔嘅醫生一9樣
唉, 早知係咁我都覺得好浪費
有錢人洗咩浪費時間聽啲唔鍾意嘅野呀,佢咁講野佢先似低層喎,貪唔洗買飛
俾面你咋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞