Twins算唔算係香港史上marketing最成功嘅產品

1001 回覆
1316 Like 67 Dislike
仲有好多名人送花牌
嗰啲一定係低收入嘅垃圾
張國榮 梅艷芳 四大天王紅果時90後都未出世/得幾歲
緊係食唔正呢啲對90後黎講係再上一代
同啲怪獸家長一樣想法
細個一定要學琴棋書畫
唔好嘥時間去踢波打波
MC開5-6場應該冇問題既
十幾場就未必得
你咁駁法睇得出你真係低收入長大之餘仲要戇鳩鳩 唔怪得係twins fans

Ps 我係喺外國畢業
可以
咁所以咪話你bad taste囉
有得揀要食垃圾
佢平行時空未來人返嚟攞料
何超蓮唔洗比錢買飛坐vip
你要比
嗰陣廣東歌都已經頹緊啦,同港產片一樣越嚟越冇人睇,啲港產片院線97前樓市股市叫好馬照跑舞照跳都摺完再摺,低俗質素差等如佢哋代名詞
大佬 以前鐘意Twins果班90後當時都係十歲八歲
果個年代果個年紀聽本士好正常姐
好多大小小已經轉追外國 jpop呢啲
下年升中5
你可以咁講,事實個時大部分人包括有錢人仔女都係咁,唔係出身富貴就無咁bad taste
全部嘢同時進行㗎
唔會因為鍾意外國嘢就唔理本地嘢
小學生唔怪佢哋,中學生仲追就真係封閉啦
你都黐撚線 聽本地廣東歌都要俾你話
尊重返本土製作 你唔like係你既事
話埋聽果班人垃圾你都真係得架喇
仲好意思講自己係外國畢業
笑撚死人咩
咪一樣有睇,有錢人因為貪平忍住食垃圾?
後期連tvb既膠劇都用台灣歌做配樂啦
仲有當年屋企幾窮都有電腦

你講緊20年前 唔係30年前呀大佬
90後同80後已經唔同,已經唔洗用電話線駁上網啦
送花牌果啲同twins咩關係
你又係咩關係

我冇話低收入係垃圾
我係話你細個果陣冇乜見識
竟然成30歲都仲keep住
呢樣先係垃圾
Lolly Talk有個30幾既
就好似啲人話Leslie係實力派藝術家一樣,冇經歷過俾人神化吓就當真,同埋話劉華四大最老土最out最唔紅已經睇得出佢哋被人點就當真
又不如講吓你聽開乜野,等大家見識吓點為之唔bad taste
而且食好野唔代表唔可以篤魚蛋,個世界本身好多元
大把頂級作家都係乜都聽乜都睇
你上面講既野,只係反映你思想好狹隘
如果真係外國畢業,替你老豆老母可悲
外國畢業唔算啲乜,好多讀唔成書先去外國讀,不過我唔知你係唔係我嘅年代
Keep住呢份情懷有乜問題先?
俾幾百蚊可以買返份回憶入場聽下
你做人唔好咁獨言行啦
仲話接受過西方教育
尊重人哋喜好都要俾你話垃圾
真係嘥錢俾佢讀屎片
仲要自吹自擂到自己外國畢業
啲思想同廢老藍絲一9樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞