Twins算唔算係香港史上marketing最成功嘅產品

1001 回覆
1316 Like 67 Dislike
尾場仲要有個南亞人拎4張5百出黎收飛
你先戇撚鳩
陳慧嫻咩公司你去Google下
依個位都未係收皮,就係twins成功先有人諗出女子組合,cookies其實當時都有啲人氣,起碼後來留低四個係有,個類型咪又係賣下青春,不過無去到Twins咁誇張可以完全食緊老本,最後留低嘅都係轉咗拍戲同認真唱歌先無死亡

張敬軒同陳冠希放埋都係有啲唔公平,張敬軒起碼唱歌係認真,陳冠希除咗賣靚仔有啲乜,結果咪走去溝女,仲整單大野一次擊沉啲女,垃圾到

容祖兒都無乜對手咪企得耐
你認為喺討論區叫人收皮就真係收到皮咩?
邊個先係戇鳩?
我叫你收皮就係我嘅意見,幾時有話一定收到?
成日夠有人喺討論區屌政府叫政府收皮,咁又真係覺得收到政府皮呀?
咁就要俾面?何家千金又咩公司?
咁juno啲歌都ok㗎
果陣開始興靠關係入行
無線仲有林峰
其實依家睇返都唔差
但係果陣係屌多過讚 跟住就冇跟住喇
你將個上限放得低就佢地能力 情懷回憶又加分,咁實係對得住張飛嘅
追開韓團,有買twins演唱會飛

雙重品味認證
你老婆竟然鍾意twins,如果sammi 都接受到,twins 就真係要飛咗佢,完全冇嘢吸引到人都鍾意
邪不能勝正,點估到雪雪雪依家變咗反派咁
juno唱歌ok? 你弱智定聾
就算唔同韓團模式比,完全無訓練純賣青春 打個側手翻紅十年都好好運下,同類型無一隊長壽到仲可以開演唱會,啲人入去都係聽返啲歌,佢地剩唱都過到關
講佢啲歌
佢第一隻碟k歌嚟講幾好聽
咁Pansy同Gilbert拍過拖添
講到何超蓮好似冇關係咁
人哋去聽演唱會 都俾你格硬屈成俾面派對
有關係就代表一定要俾面去?你無撚野呀?
你都戇撚鳩嘅講關係 error夠去咗啦
揸埋手添啦 咁佢哋又算係啲咩人啊?
是但啦 又唔係貴 你話佢收BLACKPINK個價就話啫
陳慧閑英皇㗎
佢企喺楊受成隔離影相 你話佢唔係俾面派對咪唔係囉 實係好鍾意twins買好飛之後再行過去搏合照
就算佢唔使俾錢都要佢有興趣先會去架大哥你唔鍾意食苦瓜我會唔會叫你俾下面同我食撚晒佢呀?
同行囉

我已經唔知你想表達啲乜
一定要講到twins 好受歡迎咁,明明得某個圈子先係咁
你對住佢真係好有耐性
之前都覺得香港教育制度差
而家先發覺原來外國畢業都唔係好得去邊
屌你笑咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞