Twins算唔算係香港史上marketing最成功嘅產品

1001 回覆
1316 Like 67 Dislike
Juno自己想整歌咪ok
林峯有跳有唱有做戲,其實真係唔差,tvb太格硬反效果搞到比人屌
嚟到今日睇依兩個好過睇陳冠希好多倍
笑死,唔受歡迎有咁多戲咁多歌,仲要唔止喺香港 ,佢地on9同錢作怪呀?
咁依個世界咁多國家,你點知佢嘅外國喺邊
即係佢哋又係你眼中嘅低等人啦 你自己都唔知自己講緊乜啦
同行就要俾面?
佢係真係鍾意追星 但佢亦都真係有關係
講佢冇意義
你唔係諗住何超蓮同你一樣下嘛?
其實唔係講緊呢個話題囉依家係講緊條傻閪話下等人先聽廣東歌喺英皇 自己上等人就聽/睇日本韓國歐美
陳慧嫻老幾呀,佢返咗嚟之後地位已經急速下降啦又冇國語歌喺香港依家係神枱級,但事實上佢喺大中華地位已經比同期拋離晒,靠英皇北上㗎
你唔係諗住佢可以話到事啩?
老細叫你去撐場你可以話唔去咩
唔係講緊陳慧嫻算老幾,佢講緊入場睇嗰班都係低端人口
你不如話個個上流社會嘅都特別,講佢地無意義
佢緊係同我地唔同,咁咪證明喺係得一種階層先追twins 囉撚樣
多謝你教識我原來你老細叫你當街打飛機你唔想都要跟着做
咁同行就一定要去?同行如敵國
你講咗咁多廢話有證據大部分低收入家庭先會追twins 未?
其實我都幾肯定相信麥明詩喺香港讀到中學,佢哋一定有聽過廣東歌,咁佢又算唔算下流社會嘅人條傻閪根本就係以偏概全,佢認為係嘅嘢就全世界都要跟佢一樣
你同果個笨大咪一樣咁撚無聊
睇你不停攻擊我外國讀書就知你哋好酸下
佢過咗氣之後被人當垃圾咁掉,捧李蕙敏上位,同埋Kelly 事件,如果佢冇復出都起碼保得住嗰地位,依家真係要靠英皇
夠你柒咩,無證據話低收入家庭先會追twins .你又有證據?
係你自己講出嚟show off架喎
以前全部都係外國melody
全部翻唱日本
仲要係由童年到中年都咁戇鳩先可怕
因為屋企無資源比細路去睇個細路要搵渠道學校大把啦,傻閪使靠老竇老母?你第一次上網睇AV打飛機都唔會問你老竇老母喺邊度開黎睇啦
笑死人咩,自己無啦啦拎出黎想特顯自己高尚,宜家話人攻擊佢依樣野
以前外國讀書唔代表show off喎,反而香港讀到大學畢業先係人上人
其實佢地實力咪就係candy ivy so之流
仲要靚啲tim
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞