Twins算唔算係香港史上marketing最成功嘅產品

1001 回覆
1316 Like 67 Dislike
仲要睇係邊個國家畢業,就大概知你家境如何
以前係好多人睇唔起外國讀書返嚟嗰啲,不過睇邊度讀
所以話,你冇經歷過就唔好9up啦
諗返容祖兒19年個舞台係幫過Lady Gaga做舞台設計,人地堅係世界級,唔係單單用錢就可以請都會返嚟,佢係第一個亞洲歌手幫佢做設計,叫條傻9回應下點睇囉
邊度有講過廣東歌唔得?
講緊twins劣質你拉去尊重本土嚟講?

話外國畢業係回應樓上識唔識中文嘅問題
你條友中文閱讀理解咁差你先笑撚死人
我哋又冇講啲乜
只不過佢自稱外國畢業
但係講啲嘢好搞笑啫
何超蓮有得揀同邊個歌星做friend
你呢啲係細個冇得揀以為twins好好
你除咗淨係識講劣質,咁你講唔講得到邊方面差,人哋紅到上內地,仲有,一個多元化嘅社會唔係應該可以聽唔同嘅領域嘅歌,點解一定要分等級先叫上等人,聽英皇就叫垃圾
屌你又吹水,陳奕迅華星三寶年代已經開始彈起啦
2000年轉去英皇已經爆紅,2001年紅館都開9場啦
係之後同英皇完約先停咗一兩年,9up都有個譜啦
反還反,唔係咁反法啦
你以為全部人都追twins ,事實上得你嘅圈子係咁
唔做fd有咩問題?你話有錢人唔會咁差口味去聽
我幾時有話twins好好?係反駁你話有錢人唔會聽呀on9
唔夠人講拉開話題?
無人追又有咁多戲同歌出,當英皇on9?
勁撚低質
我都唔係咩twins忠粉
只不過見到你哋踩人嘅理由好夾硬啫
點低過原價反鏡都咪咁肉酸
場場爆仲要少炒

係有人話我做乜嘢會識中文我先話我外國畢業都可以識中文

你可能比我講中真係社會低下階層
覺得去外國讀書好勁先會話人自吹自雷

不過呢啲都離題
我只係唔明你哋咩情況下長大會聽twins
連謝𩃀鋒都唔係真係好紅,出咗某個年齡層俾人屌就有,Eason嗰陣咁都叫好紅佢哋以前屬於一線尾二線頭咁咋喎,當然2000年嗰陣已經算最紅嗰批
佢哋12個人
仲要有啲分拆出嚟出歌影視
坐爆係基本啦
得佢哋兩個都仲可以扮睇唔到,最慘既係唔止佢哋兩個自命不凡懶係有追求
好心無料就咪L扮咩音樂人唱作才子
真係唔算啲乜 係樓上條友話公立學校先學到中文
其實可以有咩情況之下呢?
佢啲歌觸動到人心已經係最好嘅答案
你想知嘅點解之前14場唔去紅館門口逐個問
可能個個都會答你咪由細睇到大 一齊成長囉
順便你可以驗證吓去睇嘅人係咪中下低層嘅人囉
呀嬌真係好靚好靚,正中瓜子口面巴掌臉,眼大鼻高,純天然,抵佢紅
「二千年嗰陣啊,嗰陣唔多人追捧佢」
「以前屬於一線尾二線頭咁咋喎,當然2000年嗰陣已經算最紅嗰批」

不如你擺定個龍門先講啦,咁你講吓2000年邊個係一線頭爆紅
其實你個logic都好有問題囉
乜嘢叫低收入家庭就剩係睇呢啲
我就睇果啲既 係你將人分左等級先
楊同sa都同過鄭中基拍拖
之前都好多學生妹拍住vlog黎追
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞