(借ac) 我是大家口中的DC9 從DC立場出發 探討而家DC嘅問題

1001 回覆
104 Like 1485 Dislike
你無交稅你就收嗲啦dc9
uber其實好貴,佢抽水抽得好狼死

uber咁都做得起真係多謝班dc9
大家都好鐘意問dc9交稅未
係咪交完稅就解決晒所有問題?
白人同黃種人唔憎,淨係黑人先憎?
的士成日有交通意外,反而uber有幾何出交通意外,星期六機場大塞車,唔多唔少都係你班行家,衝完巴士,撞benz
比率既問題,Uber撞車你又點知佢係Uber?
咁係咪你喺度9up就解決晒所有問題
唔係咁你講嚟做乜
我自己揸車嘅 都係最憎dc9 你搵食大L晒?見人打燈就督油 入線就永遠都係隊頭插入 起步慢少少就咇 死推難推 唔鍾意咪爬頭囉 左穿右插咪快我一架車 dc9
以我所知有部分Uber都轉過嚟做dc9
講真 我都僧 我好明白
咁請問交稅解決左咩問題
香港人就係咁, 奴隷做慣咗, 對住DC9 當然要扮上帝。
你交足稅就自己友,企埋喺你嗰邊撐你又點話
毫子人地問你係咪個個有找喎,答未
咁有無正職?有咁有冇報兼職份糧?
無正職咁替更搵咁少想知點生活?租樓?食飯?養家?
關心吓你嘛,你咁罕見嘅正直司機,唔想買少見少
例如150.9 收150 多你個1$唔會發達
咁你開po 解決左咩問題
你扮無知,我就話你知
因為你不停吊人唔守規舉、做壞規舉
講到自己好正氣好光明正大咁
其實你咪又係唔交稅,一樣係唔守規矩做壞規矩兼犯法,扮咩正氣。
你仲垃圾過啲dc9
死DC9, 講一大輪野都廢話黎
幫住自己人,一啲都唔持平,自私撚
抵無人中意你地
以前成日搭的士

住市區 通常40蚊到

基本上成日都話唔接 有一排整親腳 係街仲搵唔到車

我一向小費+到齊頭 好服務就+20 所以uber 同的士對我黎講價錢係一樣
重點係uber可以book 同埋真係唔洗比人西口西面

有既 但一定唔夠的士多
下,你知唔知你收少9毫即係主動提供折扣
報足晒 唔洗企我依邊 以事論事
正宗又要做雞,又要攞貞節牌坊
uber有意外,你班的士狗仲唔通街唱到上頭條咩
講到明係我立場出發 又話人唔持平,中文係咪攞u
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞