(借ac) 我是大家口中的DC9 從DC立場出發 探討而家DC嘅問題

1001 回覆
104 Like 1485 Dislike
的士八達通機要連電話連藍牙 再開app再打價錢 你覺得你啊爺識唔識用
唔識用咪學,唔學咪被人淘汰囉
根本成個行業都唔撚想進步,冇競爭力
咁都唔識,我好懷疑佢仲有無能力揸車
同香港一樣囉 都係無進步 食老本
戇撚鳩

講都尾咪又係“我dc9係咁架啦吹呀嘅態度”
閪又俾你閪完
依家永不錄用
我丟錢比uber都唔撚坐你
你就喺度開埋啲濕鳩post乜撚dc9角度
我屌你老母
dc9角度咪就係“我要獨市閪鳩你,又要攞鳩哂你班傻仔啲錢”囉
越多越好添
討論乜鳩啫,等俾人淘汰啦dc9
你返去問下你阿爺識唔識連藍牙耳機再講
睇完篇野 佢完全就係香港人唔撚中意dc9既寫照
你call開正價的既任你屌
咪玩ching, 幾多阿伯DC9 ,車頭幾部手機,手機隨時左右唔同機啦
真接講為左逃稅咪得囉,講咁多癈話
所以就要一直維持現狀? 唔肯改變你開po講乜DC9好說話都冇用啦樓主
*左右耳機駁唔同手機
共勉之呢句野真係好難聽。
啲阿叔阿伯 電話投注記個號碼又咁撚勁 為左方便學撚埋用app 投注

有左app 揸的士接單就識擺部手機係面前

要撳錢時又識用ATM

依家叫你學多樣野去搵食就咁撚多藉口話唔識唔識,咁證明佢地都係時候退休 到左比社會淘汰既年紀返去湊孫算啦
結論係正價任你屌有無第二句好似NPC咁
隔住個mon都feel 到有幾西
仲話人地害群之馬 最撚低賤就係佢呢種扮曬蟹
唔識用咪過主,依家唔係街邊擋口賣魚蛋
司機拎住個牌 係有個標準
的士考牌都要認路啦,唔通又話老唔記得咁多路?
一係搵打理人教,一係搵其他更既司機教

成個Post 永遠責任不在我方 乜都搵理由推推推
個種口吻
實在遇過好多DC9
以交更為名揀客 甚至不解釋直接揀
$0.1尾數都要收多1蚊on99
路面塞車燥返我
方便佢多過方便我 唔係我指定地點落車 叫我行幾步路
不能盡錄
後尾寧願俾貴啲call Uber
Uber taxi初初出有discount 貪平call過5次
4次中伏
1: 知道我過海 成程車不停唉唉唉 摺摺摺
2: 上車知道我過海 唔出聲就去左個過海的士站叫我落車
3: 車未到就話自己到左 搞到我喺馬路邊周圍搵
4: waiting time係8分鐘 等左佢12分鐘後cancel 我
決定以後唔會再搭的士
DC9全部去死
講左咁耐都無人提折頭的又要拎正價單
睇黎依到唔小人咁做
即係話比你聽我哋係閪㗎啦一齊接受啦柒頭
你個人冇犯過法先可以屌啲休班狗
冇人提=睇黎呢到唔少人咁做
呢種邏輯思維 唔怪之得你成個Post講野on99咁
dc9 食屎啦
咁我係咩payment 都有 咁可以點?
你呢?
自由市場 有折唔通做笨柒要俾貴d
然後都一樣坐到架溶溶爛爛 張櫈貼地嘅舊的

事實上 我寧願俾多十幾廿蚊去call uber
坐得舒服啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞