(借ac) 我是大家口中的DC9 從DC立場出發 探討而家DC嘅問題

1001 回覆
104 Like 1485 Dislike
既然冇報稅
就唔好講到自己聖人冇犯法咁
有Uber公司去約束DC9 明顯改善左勁多,靠班撚樣自律死得
講左9百幾萬次
依家係好多的士司機態度差,差到政府咁無為都要整個扣分制
你就不停講你同你堆FRIEND 聖人咁係冇用
你班friend 有幾多人
前幾頁我已經講過的士判官係1990年代作品, 85折係2003年既產品

你連呢堆野都唔知 不如上網googled下先學人 評論
唔好維園阿伯咁話 "覺得" 85折係源頭
一講到DC9連登仔會忽然好鍾意報稅交稅
咁係因為樓主講到自己乜都冇做錯姐
咁樓主一方面屌客用85, 但自已班DC9逃稅
笑到仆街
樓主都係雙標狗黎
以前係有,但唔大量, 依家都有,但變左大量
佢地問左’我‘最想聽到既答案係 我逃稅,做黑的,拒載
答完佢地唔滿意既答案又話其他行家係咁,你係聖人都無用
例如呢?
你行家係
你唔係
但你代表緊你啲行家上黎探討
然後講完有咩方法去解決你就話用app叫車
我從來都係講緊從我做dc立場出發 唔明點解無啦啦變左代表其他行家
你講乜春野呀
渣的士就係要唔揀客架啦,靚乜春野單呀
咁又點呀? 唔靚唔撚做係合理架咩?
為屌而屌依家市場無晒靚單,做極都雞腳,咪會出現揀客
是的長官,係咪你想聽既答案
你都幾撚好笑,你連套戲都冇睇過
9up當秘笈 就話 以前係有 但唔大量
真係有依家咁大量?
共你老母咩DC9
依家你地講到9成都係wo
姐係業界圍內自己爭食養咗班西客
85折的呢啲害群之馬樓主就搞唔撚到人㗎啦
咪惟有屌客啦
可重睇一下最後個幾段
正常都係行紅隧,點會係要個乘客提,仆街就仆街啦
又無揸開車點知點行先係啱係佢上咗高速去緊九龍灣我先覺得唔對路

你不如俾啲方法等一般人有得揀啲正常司機搭,啲仆街無生意又唔檢討就會自然淘汰㗎啦
第一,咩野你地,唔好其他人講 就話我講,我冇講過9成都係

第二,一路無數咁多人 質疑你話85折係導致問題惡化既主因
我既反駁就係90年代已經有的士判官
社會上一早指出的士司機既態度有問題
近年就衰到貼地

你就完全0數據 我覺得係主因就主因 以前冇咁多既,一定係因為85折搞到愈來愈多
Trust me bro,成年人 講野比少少水準,個關連就係我覺得係所以係囉
咁我都可以話 我覺得唔係所以唔係

你到依家都唔明個分別係邊
因為以往都好衰 咁你個85折導致依家咁衰既論點就站唔住腳
正常司機既話 目前可行既係用call的app
因為聽大家講都多數係街的有問題。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞