(借ac) 我是大家口中的DC9 從DC立場出發 探討而家DC嘅問題

1001 回覆
104 Like 1485 Dislike
單單呢句話已經明晒你係一個咩態度既人,作成篇文出黎都係廢up
d車咁L dirty。D椅坐到粒曬都唔攪。睇睇uber先啦。已經唔講司機態度問題
收入減少自然開始就用各種手段招客
姐係我無錢就可以用各種手段搵錢 打劫搶劫都Ok?
唔該唔好合理法D錯既事
韓國的士起錶3300won,姐係20蚊到
仲要每架都有裝導航,用信用卡又比到錢

香港的士幾時又裝返個導航?可以邊度都識去?
交稅還交稅
報稅還報稅
你唔報嘅話稅局點知你未到啊

以前讀書返pt偷懶成個月返得一日
幾百蚊都要開張好似係IR56B比我啦
Sor 從不call taxi
講咁多嘢其實最現實就係無人會嫌錢多
你都識講搭uber 貴過正價的士
點解咁多人寧願比多啲錢都唔搭的士
諗下都知唔洗開呢個post.
典解入東壩可以明目張膽咁開天價,業內又可以當睇唔到
樓主你即係雞同鴨講嗰個老許
俾炸雞鋪打死都未知自己衰乜
18蚊6包嘅檸檬茶, 市民去超市就只需要$12

咁都係市民貪小便宜?
搭過一次日本的士就知分別極大。自己唔檢討下車衞生,司機態度衛生,乜都講到係世界既錯。
如果從來開始都冇call過折扣的士去壓榨的士司機既香港人可以盡情屌鳩我係dc9

Dc9 順便屌埋uber都垃圾
其實佢篇嘢都幾有意思
就係令到大部分人更加討厭DC9
咩叫俾埋呀本身都少搭的士諗住入嚟睇吓有無嘢值得同情 但你哋真係食撚開屎㗎喎我當程車32.2我俾40你 死的士狗都係找5蚊 好啲就7蚊算㗎啦 就算真係問你都係話斗零唔找 唔係無 係唔找呀 唔追究你係因為啲人搭得的士都係趕時間啫
其實樓主份人都幾有趣
又要唔俾call 8折的但自己又接Uber taxi 貴價單
咁究竟係支持定反對市場定價?

雖然我由頭到尾都唔明
收幾錢同唔過海呢到唔去個到唔去有咩關係
有係中環夜晚搵的士都知九龍塘沙田火炭紅磡河文田乜柒都唔去
我幾年無call 過折頭的 係咪衣家就有資格屌的士佬
屌佢老味,講到自己清泉咁樣
實有車肯過㗎
仲有過海的士站𠻹
不過有冇試過喺MK截的士佢話架車係過海,九龍去九龍唔載

咁撚多要求揀客
我仲要趕住時間咁撞手神睇吓上唔上到車
咁我uber唔撚好?
有8折我點會唔㩒
你都弱智
馬會入錢嗰時又唔見唔識
不過唔識唔緊要
人哋咪轉用uber囉,咁你嘈乜鳩
你d枯支係好撚多呀
蝦女人最叻
我媽年紀大上次自己一個去的士站坐短程車比dc9屌,話點解咁唔好彩比我呀媽上左佢車
開聲話個客想人比咩反應你?
所以我阿爺無走去揸的士
咁唔使加價啦咁好生意
一講多兩句陣dc9畜生味出晒來
無生意又要乞
乞又要懶係高人一等
勁撚大種
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞