(借ac) 我是大家口中的DC9 從DC立場出發 探討而家DC嘅問題

1001 回覆
104 Like 1485 Dislike
我本人都會成日搭Uber
睇到呢句就冇睇

你係扮持平 定係你自己都覺得的子垃圾
你岩岩先話完人on9 又歧視
你個年齡限制,係限制咩呀?唔俾佢做定係要驗身?
驗身就有啦,但要限制唔俾人做就係歧視
首先個app唔係我 個app有左n年架啦
同時你又要問我搭的士有咩更好方法,我就提出下
我一開始係聚焦折頭的,引起既問題
做M記一定要日日食M記嗎?
一定的,你做過m記未架柒碌?
你早午晚三餐都要食嗎?
睇都廢撚事咩睇
屌你老母DC9
要的,屌你
放假都要食嗎?
其實稅務局有無統計,全港DC9, 有幾多真係有交稅?
出現金糧既工,應該有3%掛
咪撚煩啦柒頭
sor
咁DC9 真係香港蝗蟲黎
咁又唔止得dc出現金糧 地盤 gogovan 裝修 freelance
但其他人無你地咁Q 衰格,逃稅又要屌客嘛
成日聽裝修互屌到化開
你連問題都睇錯
我係問:「你覺得點樣先可以淘汰個班仆街又垃圾既DC9?」
而唔係問你點樣搭的士有更好方法,我冇問過呢個問題。
連問五架都冇
嘥鳩氣
call uber 方便快捷

截到車仲要博佢有電子收費
呢個世界應該係唔存在會過海嘅電子收費的士
傻閪dc9
而家個核心問題係的士司機黑的問題嚴重,加上駕駛以及服務態度差呀嘛,你又spin去折扣的個邊。即係搵唔到食就合理化自己的錯誤?

另外不嬲有競爭先係好事,大陸成堆call車平台,香港應該都要學下
係車到食煙成個車廂的係一浸煙我已經頂唔撚順
屌你老母仲好意思攞日本同香港比
人哋日本真係好撚好服務㗎
仲要著細制服咁樣揸車
收貴啲都好應該呀
好心唔好講到接有折嘅的士係仆街先得架

有折嘅的士多數好態度過正價的士

屌那星我試過幾次趕時間要係街截正價的士
上車已經同司機講:師傅麻煩盡快,趕時間

聽到係70蚊左右嘅距離,即刻閪口閪面,係架車度要同佢講真係好趕約左人,唔該哂都仲係閪口閪面。

有個仆街呀伯仲要兜路,比我發現兜路仲要話:姐姐仔,我睇唔到個路口姐,唔好意思。

但係兜撚完路仲要最尾落車唔撚會收番平

根本正價的士搵笨柒
如果唔係急撚到禁唔到app,一定唔撚會係條街截的士
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞