(借ac) 我是大家口中的DC9 從DC立場出發 探討而家DC嘅問題

1001 回覆
104 Like 1485 Dislike
我都同意,目前有極小部分dc係有
所以我唔答依種問題了,但個結果係合理的
講左啦

啲dc9 肯學用馬會app賭馬 肯學用的士台app 接單

偏偏叫佢地學收電子支付 就話唔識唔識學極都唔撚識 唔記得
成段野咁長
你最後個段先屌同行
個主次係咪錯晒呢?
跟程序唔撚交稅
如果我還掂都係call app
我call Uber架架都明碼實價 路線清晰 投訴有人跟
點解要博你班DC9?

我call車就係要快同方便
你班撚樣街車有啲唔過海 交更 揀單
根本就截都廢事
秒秒鐘係錢 唔會截啲垃圾車去博

我比得起錢 比貴啲甚至貼士都唔介意
但最憎就係班DC9一係唔識路 一係扮唔識路兜路

連盡快送個客到目的地 咁基本嘅職責都做唔到
服務態度又唔好
我真係唔知你班DC9有咩存在意義
如果真實行,我驚八成DC9又話唔撈,又話要堵路
我覺得係要淘汰佢地 。而家其實都係慢慢淘汰緊佢哋。
建議你用和記call車 良好體驗
司機惡撚過狗 你老味上次帶隻貓睇醫生坐的士
上車唔記得講有寵物,直接途中掉低我。聲大夾惡
利伸我當場有出返聲,但因為趕時間無大嘈佢
樓豬點睇?
其實我覺得馬會app賭馬幾難用
樓主,我其實遇過好多仆街DC9
都有遇過好既的士司機
你覺得點樣先可以淘汰個班仆街又垃圾既DC9?
唔貼稅單唔使講
用和記call車 99.99%好人
但有時可能要等下
最好咪撈,對於樓主呢啲淨低果2成DC9黎講係好事,賺到笑
代樓豬答又係某部份dc9嘅錯,但佢自己本身就好helpful 嘅樓豬不如你早啲訓聽日小心啲揸車啦
我冇興趣同你試咩app咩app
次次個app一個價
上到車又望住你個on9標跳 路又左兜又兜
又一個價

我寧願條數一早講明(合理範圍內加少少)
明買明賣
比嗰個錢就用最快路線送到我去目的地
call Uber最穩陣

你班垃圾DC9最好出親車都比人放蛇扣分釘牌
的確係 但係以我所知好多態度差嘅都有電子收款,係老一輩嗰啲先冇
遇過拒載dc9 淨係影咗行車證 無影車牌
投訴之後個警察話得司機證無車牌check唔到資料
想確認下係咪真姐
Uber 我諗9成係自己車
自己車本身都會錫車d 車廂環境自然高一截

Uber 會根據返app提供既路線去行
乘客果個一樣睇到有冇兜路

價錢上車前雙方清楚 你情我願咁call
不過的士開價唔講啦 其實都一樣你情我願
當呢樣野打和

但真係好撚憎班DC9唔識路
拎住9部電話但冇一部開導航

揸快車我個人黎講都接受
但係都要睇下個客咩人
阿婆師奶果d好心就安全d la

最後我個人而言
夜麻麻成街都係的士果陣/有折先會call 或者 截
其餘我寧願舒舒服服call Uber 坐tesla
唔好同我講咩的士都可以好舒服

因為Toyota Comfort點執都係Toyota Comfort
咁你算唔算係宣傳緊呢個野CALL車
實際D講,你講得點樣先可以淘汰班垃圾DC9?
我唔係想要用咩CALL車呢D答案,呢D根本唔係解決問題既方法黎
有啲司機可能真係對動物毛或者貓毛敏感嘅,不過我每次有貓我都好樂意車,成程車傾貓經。
但有寵物最好講聲一黎有寵物費二黎真係有人會敏感
人地問你點淘汰個班差既
你就講和記call車99%好人,可能要等 即係少人啦

其實你明唔明咩叫探討問題
你不停講你點點點冇用
現實係碌街個班仆街嘛
雞腳唔接,過海唔過
學你話齋 有晒資料 有相有number有全名
但個差佬話得呢啲資料搵唔到個dc9呀嘛
咪請教下你行內人係咪真係咁囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞