(借ac) 我是大家口中的DC9 從DC立場出發 探討而家DC嘅問題

1001 回覆
104 Like 1485 Dislike
你點會知

你係咪話自己做老闆
下屬send訊息嘢時,記得睇清楚
怕你話錯人

做的士時
記得聽清楚客人去邊
怕你去錯地方
可能優勝之處係當Uber 海鮮價既時候
你都仲可以call到正價的士。
又CALL的APP
你有幾多部的士係有CALL的APP?
其中又得3-5成然後你同我講淘汰緊?
全香港有幾多架的士?
有電子支付個百分比係幾多?

咪等佢口中講個班後生改朝換代之後先搭返的士
你call正價的士我唔會屌你閪客wo
因為我兩邊都有做 大概都會估計到
仲要串柒柒
明明問題係佢地班DC9搞出黎
乘客一早講晒有咩問題,然後佢上黎話要大家一齊探討解決方法
即係我俾錢你,仲要幫你諗埋你點樣可以做得好D?
我屌你老母咩
佢話探討DC
但不斷數落Uber
勁似D小學生
:隔離班小U都出貓啦,做咩淨係話我
我眼見有call的app既應該有6-7成
有得call的app既電子收費都唔小
我係有數Uber 但唔反對Uber
HK taxi張張單都會扣錢,基本$15 你唔太介意咪由佢取消囉對你冇影響
原來「估」
你一定18區每個時段都兩邊做過曬啦
如果做咁多,收入應該過左要報稅門檻wow
我立場係因為折扣的士 帶出依家dc既問題 佔一大部分
你想表達咩
都冇人問你有冇反對
你自己有做又點會反對啊
你可以試下實測一下
都係想表達大家多用call 的app call正價的士
而家係你D同行閪呀你屌我地乘客把撚咩
檢討下自己先啦
乘客講晒你班的士狗有咩問題啦,咁多年你地有冇改?
我之前日撚日都坐正價的士,我截都截唔撚到呀
一揮手就掛牌唔撚接,一接聽到過海唔撚接
接到啦我又要聽條撚樣的士狗對撚住個台講個客好遠然後又間接屌我
自己行錯路,叫佢行西隧就死去紅隧,去到紅隧又話塞車俾我害死
就算行西隧,又話要行香港仔隧道唔撚行薄扶林,我一早講晒都可以自己死去香港仔隧道
到入隧道就繼續塞車就話俾我害死,成個朝早冇左,只係靠呢D時間搵食
嘩我屌你老母,我俾錢你,兩三舊水,仲要成程俾你由頭屌到尾?正價的士呀,點撚樣呀?只係其中一單咋
你班的士狗檢討下啦,唔好上黎同我地探討啦,一撚早講晒你班撚樣有咩問題架啦你上黎探討乜鳩呀?
只係其中一單咋屌你老母
你閱讀理解係咪拎U?
全香港有幾多架的士?
有電子支付個百分比係幾多?
我點解要浪費時間去體驗你「估」嘅嘢

一關稅事就失明
折唔撚折你班撚樣D態度都係垃圾級架啦
咁有咩好探討呀?
唔好一野射個波去折扣的士度當自己唔係其中一份子
真心
佢應該有D閱讀問題(冇惡意)
不斷誤會人意思
希望有幸接到你依張大旗單,
我都係第一次聽司機要行紅唔行西
我都想知發生咩事呀,你D同行係咪智力有問題?
勉你老母
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞