(借ac) 我是大家口中的DC9 從DC立場出發 探討而家DC嘅問題

1001 回覆
104 Like 1485 Dislike
你屌自己的士狗但你成篇野有九成都係屌緊人地呀
你仲問有咩意義,你不如諗下自己上黎想做乜?
千字廢文
停比佢係人情 唔停比佢係道理
唔通你停雙黃 你比人抄牌
你去同個Po講話 佢傷殘喎

諗人地
叫你啲行家做好自己本分先啦
因為你可以將我講既一樣野無限放大再幻想我想串你。
所以有時候係難做既,我明白
收皮啦你
你話係就係 一大部分原因?
https://zh.wikipedia.org/wiki/%E7%9A%84%E5%A3%AB%E5%88%A4%E5%AE%98
https://zh.wikipedia.org/wiki/%E5%85%AB%E6%8A%98%E7%9A%84%E5%A3%AB
1990年已經有的士判官講態度好差
85折的 沙士個時先有

肯答未?諗到點兜未? 定1990年 有UBER ?
即係你覺得女人就係無限放大再幻想
KAREN可唔可以入一入黎?
問題都係累積落黎 以前邊有call車app
都係落街截,一係call台車仲多5$收

依家手仔小左,個個都call車app。唔用個班就小左好多收入,就變得想揀客做靚旗
而家係我上車叫的士佬比折咩
答唔到就去問人地係男定女
然後就將自己的士狗既所有問題完整咁SPIN過黎性別問題
你不如收皮啦唔好再討論啦老實講
我只係睇到你用好拙劣既方式去轉移視線
問你班人係咪弱智,只係識MUR MUR唔肯答,就只係話想接我支旗
問你班人有冇同理心,一上車就話我傷殘
拎住步行架,戴埋腳套,都唔係有傷唔通係扮?
就算受傷都唔係傷殘啦下嘛?
你又話想接我支旗然後冇再講自己班的士狗有幾仆街
再講你同行掟錢黎找錢,你就問我係咪女人????????????????
話女人可以將所有野無限放大再幻想??????
你咁樣係咪性別歧視?
成程你根本就唔係同人討論緊,你講其他野做乜鳩?
講的士狗你就問人係咪女人?你智障架?你智力有冇問題?
其實你可以收皮架啦我唔覺得你上黎有咩實質作用
樓主邏輯

的士佬有問題:因為你地做客call 85的
叫佢報稅:我替更搵好少
服務差:我自己唔會咁

你出個post嚟expect達到咩目的?人地85折搶到你客 你正價唔係應該更好服務令人比貴啲都想坐你架車?都唔知你個腦係咪坐到痹晒

咁啦 一人讓一步 政府立法嚴禁uber/85的 但的士強制必須收電子支付 報足稅大家公道 你制唔制丫撚樣
所以你既佔一大部分 口up關85折 就當係?
維園阿伯?以前都大把人屌 的士服務差
真係有咁既人 唔係話你 我都做過唔小
唔好講到以前冇簡客啦
有冇APP你班的士狗都係會簡客架啦
上黎用呢類小學雞答法比人屌到上天花板
重要自我感覺良好,唔知話佢有病定低能好
同佢講的士狗問題
佢會問你係咪女人,因為會無限放大同幻想
痴撚線
佢智障,政府叫我地關懷弱智人士
我地而家關懷緊,努力關懷緊佢
你條9up佬
唔係話唔信你
但好日連你班撚樣肯車都已經要感恩嘅情況下仲講價
撚有誤會咩
佢直接SPIN去第二度架
問你係咪女人呀
點呀?又未答到?搵到數據未?
咁使唔使包埋政府立咗法打風啲農作物都唔可以加價
因為你無做過 梗係覺得我鳩up ,但唔代表其他人唔會
你見到自己答唔到既問題就無視
一係就SPIN去其他完全唔關事既位,問人地係咪女人
其實你仲上黎做乜鳩?
你喜啦
反正啲85賤種遲早比天收
難做 ? 唔難做
你試下全港整規矩 要DC9全部跟足規矩做
傷殘果個都唔會嘈你 你又唔洗比人屌
又無人屌你濫收車資
又無人會屌你拒載
比錢果個開心 UBER直程無位入添啦 (想坐私家車既例外)

係你地D DC9當正人地既人情 / 善良 見風駛盡利
先至落得今日如斯田地
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞