大學notebook ownership 集中討論區

1001 回覆
14 Like 3 Dislike
有冇hku人今日攞左printer係唔係分開第二日攞?
原來得 hkcc 有 三叔notebook

ou都有三叔

ou 裏面得 tablet揀 冇 notebook and phone
ownership program 買好d 定 apple edu store 買好d.
15 mbp touch or no touch

想加 RAM / SSD → Apple Edu Store
唔使加 → Ownership Program

edu store 基價已經貴過ownership program

要加ram就要硬食啦
Macbook Air $6688 128gb 都幾掋屌

淨係個 mon 都不了
想問下大學nb優惠最遲幾時買?
10月尾買仲有冇?

想問下大學nb優惠最遲幾時買?
10月尾買仲有冇?

個網冇寫?

1366 x 768
唔屌
拎貨果日洗唔洗出示學生証果啲?
我用朋友ac買
到底mbp 條touch bar 有咩用
除左薄d 同個display 勁d
睇唔到勁過mbp with Retina 好多
拎貨果日洗唔洗出示學生証果啲?
我用朋友ac買

個網咪寫咗

1366 x 768
唔屌

有900p架
好撚靚
有冇hku人今日攞左printer係唔係分開第二日攞?

ownership program 買好d 定 apple edu store 買好d.
15 mbp touch or no touch

想加 RAM / SSD → Apple Edu Store
唔使加 → Ownership Program

edu store 基價已經貴過ownership program

要加ram就要硬食啦

15吋本身已經係16GB 無得再加

1366 x 768
唔屌

有900p架
好撚靚

用緊,唔覺個mon有咩點
7千買部入門Apple 其實唔錯

1366 x 768
唔屌

有900p架
好撚靚

Apple根本就唔係比窮人用
唔好講air ,底配都唔抵玩
見到買最平既apple機真係

1366 x 768
唔屌

有900p架
好撚靚

11吋mba都唔知點用

1366 x 768
唔屌

有900p架
好撚靚

3年前3機都1080p
air個mon真係好撚靚

1366 x 768
唔屌

有900p架
好撚靚

3年前手機都1080p
air個mon真係好撚靚

1366 x 768
唔屌

有900p架
好撚靚

講數據apple 不嬲都唔係最勁
但用係上黎既質素又硬係好d
但好d咩又唔識講
Lenovo 部ideapad 520 , i7-7500u $6899
大家點睇? 想買部當枱機 用3年。
利申: 唔係好熟電腦,求指教

1366 x 768
唔屌

有900p架
好撚靚

以前就話air輕
而家連部macbook pro都做到有air咁輕真係諗唔到仲有人買air
有關冇人知cccu幾時有同埋點申請
利申 新生

1366 x 768
唔屌

有900p架
好撚靚

講數據apple 不嬲都唔係最勁
但用係上黎既質素又硬係好d
但好d咩又唔識講

macOS
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞