大學notebook ownership 集中討論區

1001 回覆
14 Like 3 Dislike
想打下機 攞翻hall 有冇推介 macbook係咪唔得

Thinkpad 打機唔好諗,唔好聽佢哋講成日吹奏
連登仔叫人買X1C, 再買External Display
萬幾蚊
完全唔值

咁有咩推介 xps果啲真係好撚重我覺得

XPS 有幾重呀

重定打機
兩者目前都係對立

巴打不如用desktop,laptop打機唔太爽

唔好買Thinkpad, 買Ideapad + Destop 啦咁

ideapad 耐唔耐用
x1c 跟機有無送 VGA同Ethernet adapter?
想買LG gram
但Xoffer要12月先有
有冇啲 差唔多同平既機
x1c 跟機有無送 VGA同Ethernet adapter?

好似送VGA 但冇Ethernet adapter 要加百幾蚊買
lm
lm
ideapad y720有咩缺點

同問,想買lenovo

同問,想買lenovo

我見好撚重喎

同問,想買lenovo

我見好撚重喎

3公斤
不過打機好似幾正
ACEC Coupon可以點用?
想買mbp+ipad
係咪買macbook拎ACEC Coupon再買ipad會平d?
lm
買咗lenovo嘅水魚表示好撚柒快壞,間仆街公司服務又差到仆街,我講啲乜自己參透下
想問有冇人會用嚟買ipad pro
不過平得幾百蚊又冇野送會唔會冇出面咁抵?

同問,想買lenovo

我見好撚重喎

3公斤
不過打機好似幾正

除咗呢個缺點同埋佢係lenovo
好似真係幾抵, 同埋我唔介意重
有無用過嘅分享下啲QC同保養靠唔靠得住
留名
睇岩就快手買
遲買有排先攞貨

同問,想買lenovo

我見好撚重喎

3公斤
不過打機好似幾正

部lenovo 6年都未打柴

同問,想買lenovo

我見好撚重喎

3公斤
不過打機好似幾正

部lenovo 6年都未打柴

thinkpad坦克機?
留名等21號攞機
ACEC Coupon可以點用?
想買mbp+ipad
係咪買macbook拎ACEC Coupon再買ipad會平d?

push
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞