大學notebook ownership 集中討論區

1001 回覆
14 Like 3 Dislike
macbook air $6688 抵唔抵屌?

狗都唔屌
上年x260 開心使用中
換大電,total 9cell
全光用一日無問題
上年x260 開心使用中
換大電,total 9cell
全光用一日無問題

未打完hi到enter,
所以x270 應該唔錯
雖然唔係最輕薄,但可接受
想高電量換粒6cell又得
Ideapad 520s評價如何?同樣價錢既話會唔會有其他更好既選擇?
有冇人留意到surface laptop應該有typo
i5 8gb ram 128gb ssd $7478
i5 8gb ram 256gb ssd $9152

128gb ssd 嗰部應該係跟4gb ram

講左好耐
好多巴打去問過好多次
佢真係有8gb 128 嘅config
十分神奇 出面任何地方都買唔到
所以其實十分抵買

係啊,係ownershio先有得買

128gb SSD 唔好再細d

surface pro 果班不知幾想有呢個spec

ssd 用sd卡煲大

偏偏得surface book 有

Surface pro都有呢個spec揀

得4GB RAM 128
同8GB RAM 256

明明NSP反而最應該出8GB 128

唔係,8GB ram都有128
ipad pro 有得揀8月17 18 19 攞貨,後日已經有機用

狗都唔屌

不如買小米

狗都唔屌

不如買小米

死撚開啦屎米

X270啦
有無人想買機?
我想賺信用卡迎新
https://t.me/LIHKG_ACHCHAN
有無人想買機?
我想賺信用卡迎新

點解要比你賺?
有無人想買機?
我想賺信用卡迎新

點解要比你賺?

佢想幫冇ownership嘅人買機姐
Surface laptop i5 同 x1 carbon邊部好啲?
睇落laptop個mon好似仲大啲
但明明細0.5"
準備收printer
想買mb但想佢遲d先出貨俾我,可以點做
想買mb但想佢遲d先出貨俾我,可以點做

上網買可自己揀幾時拎貨
Surface laptop i5 同 x1 carbon邊部好啲?
睇落laptop個mon好似仲大啲
但明明細0.5"

laptop個mon係3:2
所以大少少
今日已經拎左部MacBook Pro 15"了,keyboard幾好用
個presentation remote要9月先有得拎sad
前幾日敗咗mbp 13 with tb,有無巴打試過佢電量如何? 正常用last唔last到一日堂 (當0830-1730)
今日已經拎左部MacBook Pro 15"了,keyboard幾好用
個presentation remote要9月先有得拎sad

9月幾多號?

9月幾多號?

張野寫網上REG係9月1號開始
ipad pro 有得揀8月17 18 19 攞貨,後日已經有機用

屌啊
點解我要21號先有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞